OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2

Utsolgt

Innflytting

Om Vestre Langøyåsen 2

Vestre Langøyåsen ligger flott til nær Vesterelva i et rolig og populært boligområde. Boligprosjektet ligger vest på Kråkerøy med svært gode solforhold, båthavn i umiddelbar nærhet og kort vei til badeplasser.

Tidligere holdt Hamax fabrikker til her. De siste årene har boliger overtatt området. Det er en sterk intensjon i reguleringsplanen å bevare følelsen av natur i boligfeltet. Eksisterende furutrær blir stående igjen inne mellom boligene, og romslige uteområder blir opparbeidet. 

Mellom de ulike byggetrinnene er det romslige grønne områder som blir forbundet med turstier. Disse områdene vil fungere som viktige møteplasser i nabolaget. 

 


Last ned dokumenter

Om boligene i Vestre Langøyåsen 2

Vestre Langøyåsen 2 vil bestå av både eneboliger i kjede og leiligheter. Felles for alle boligene er god planløsning og god standard. Her kan du flytte rett inn i en ny og lettstelt bolig.

Eneboligene går over to plan, med tilgang til egen terrasse fra både stue i første etasje og soverom/oppholdsrom i andre etasje. Alle oppholdsrom får lyse vegger og trestavs eikeparkett på gulv. Baderommene er flislagt og innredet i god kvalitet, med hvite fronter og håndtak i blank krom.

Les videre

Kontakt oss

Har du noen spørsmål? Jeg hjelper deg gjerne.

Karianne Westby Jensen

Eiendomsmegler