OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Om boligene i Vestre Langøyåsen 2

Vestre Langøyåsen 2 vil bestå av både eneboliger i kjede og leiligheter. Felles for alle boligene er god planløsning og god standard.

Kvalitet, standard og tilvalg

Eneboligene går over to plan, med tilgang til egen terrasse fra både stue i første etasje og soverom/oppholdsrom i andre etasje. Alle oppholdsrom får lyse vegger og trestavs eikeparkett på gulv. Baderommene er flislagt og innredet i god kvalitet, med hvite fronter og håndtak i blank krom. 

Selveierleilighetene på 87 kvadratmeter er over to plan i første og andre etasje, mens leilighetene på 90 og 43 ligger i tredje etasje.

Boligene er arealeffektive, og hver kvadratmeter er godt utnyttet. Oppholdsrommene får lyse vegger og 3-stavs eikeparkett på gulv. Bad får fliser på vegg og gulv. Kjøkkenet får glatte flater og er praktisk innredet med kort vei mellom arbeidssonene. Hvitevarer av kjent merke og garderobeskrap kan leveres som tilvalg.

Bildet viser et soverom i Vestre Langøyåsen 2
Oppholdsrommene får lyse vegger og 3-stavs eikeparkett på gulv.

Balkonger og uteplasser

Alle eneboligene i det nye feltet får flere store, private terrasser. Leilighetene får også egen uteplass. Uteplassene vender mot sør eller vest, noe som gir gode solforhold.

Parkering og bod

Eneboligene får carport med tilknyttet sportsbod, og én eller to utvendige parkeringsplasser på utsiden av boligen. Til leilighetene medfølger én biloppstillingsplass. 

Bildet viser en terrasse på kveldstid i Vestre Langøyåsen 2
Uteplassene er vendt mot sør eller vest, og får gode solforhold.