Hopp til innholdet

Om leilighetene i trinn 1

Dette er lyse, moderne leiligheter som det er lett å trives i. Her får du gjennomtenkte romløsninger, godt inneklima og luftige balkonger.

Boligene ligger i en bydel som lever og vokser. Den blir stadig mer sentral og trekker hele tiden til seg flere folk. Dét er det en grunn til. Stavanger øst er et flott urbant miljø med gåavstand til alt du trenger av service, butikker og restauranter, med turområder og badestrender like i nærheten. Boligene i 5° Øst er innflyttingsklare.

Store vindusflater gir den lyse og luftige følelsen.

Stue

De lyse og luftige leilighetene får funksjonelle og gjennomtenkte romløsninger, godt inneklima og luftige balkonger.

En romslig stue med smarte løsninger er lett å møblere. Velg dine favorittfarger og gi leiligheten ditt personelige preg. Her vil du garantert trives.

Det er eikeparkett i alle oppholdsrommene. Leilighetene i byggetrinn 1 har innglasset balkong med mulighet til å åpne opp, slik at du kan bruke den hele året.

Kjøkken fra Sigdal, modell Optima hvit.

Kjøkken

Leilighetene leveres med åpen stue/kjøkkenløsning. Optima hvit er kvalitet fra Sigdal. Modellen gir et rent og tidløst kjøkken. Frontene leveres med slitesterkt melamin overflate og er fin i kombinasjon med fargekontraster og spennende interiør.

Benkeplaten er i laminat med innfelt kum og ettgreps blandebatteri med stengeventil for oppvaskmaskin. Kjøkkenet leveres med stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin. Det settes av plass til frittstående kjøleskap.

Oppvarming er basert på vannbåren varme med radiatorer. Det leveres justerbar komfortvarme i alle baderomsgulv.

Bad

Her er det god plass og rikelig med oppbevaringsmuligheter. Badet er helfliset, har vegghengt toalett. Gulvvarme gir den gode lune følelsen.

Taket blir i lyse plater med downlights som kan dimmes.

Baderominnredningen kommer med nedfelt vask, oppbevaringsplass under, samt speil i samme bredde som skapseksjon.

På badet har du ellers dusjvegger (90x90) cm med inn/ utadslående glassdører og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. 

Uterommet og fasadene i boligprosjektet 5 grader øst
Fellesarealene har bemerket seg i bybildet og harmoniserer godt med omgivelsene i denne kreative og nyskapende bydelen. I et opphøyet, skjermet og romslig atrium kan du la barna leke fritt.

Kos deg ute

Selveierleilighetene ligger rundt et rolig tun med en grønn park med lekeplass, til glede for store og små. I første etasje er det matbutikk, restaurant, frisør, bakeri og apotek. En av Stavangers mest populære kaféer, Ostehuset Øst, ligger like over veien.

Fem grader Øst.  Arkitekturfoto sommeren 2016, tatt av Jiri Havran. 
Boligprosjektet Fem grader Øst i Stavanger.
5° øst ligger i Østre bydel, Stavanger, Rogaland. 

Utbygger: OBOS Nye Hjem
Arkitekt: Link Arkitektur AS
Entreprenør: Block Berge
Butikkene og spisestedene i første etasje ligger rundt en spesialdesignet park. Parken er flittig i bruk av både store og små.

Garasjeplass, bod og sykkelparkering

Det følger med parkeringsplass og sportsbod i parkeringsanlegget.

Sykkelparkeringen er felles. Adgangskontroll fra SMARTLY gir deg oversikt og trygghet. Og de nedgravde søppelcontainerne sørger for grøntarealene blir åpnere og friere.

Bydelen som lever og vokser

Den som bor midt mellom by og sjø kan nyte både urbane og landlige kvaliteter - alt etter humør og dagsform.

Oversiktsbilde av det ferdigstilte boligprosjektet 5° Øst i østre bydel i Stavanger på Storhaug.

Bildet må krediteres: aeroview.no.
Noen av leilighetene har utsikt over byen og fjorden.

Stavanger er en levende by med pulserende liv og mye fantastisk natur i umiddelbar tilknytning til byen. Bydelen er i rivende utvikling med nybygg og nye arbeidsplasser.

Området bærer også preg av en sterk og flott historie. Mye av den omkringsliggende bebyggelsen består av de tradisjonelle småhusene typisk for Stavanger.

Lyst til å ta en titt?

Mandag 25. mars
kl 17.00 - 18.00