Hopp til innholdet

Om leilighetene i trinn 2

Urbane selveierleiligheter midt i Stavanger til fornuftige priser. Store vinduer gir mye lys og utsikt over by og sjø.

Boligene ligger i en bydel som lever og vokser. Den blir stadig mer sentral og trekker hele tiden til seg flere folk. Dét er det en grunn til.

Stavanger øst er et flott urbant miljø med gåavstand til alt du trenger av service, butikker og restauranter, med turområder og badestrender like i nærheten.

Boligene i 5° Øst er allerede innflyttingsklare. Velger du å benytte deg av ordningen med boligbytte er du samtidig garantert å få solgt din gamle bolig til markedspris. Flere av de nylig innflyttede beboerne har allerede gjort avtale med OBOS om boligbytte.

Illustrasjon av stue og soverom i 5 grader Øst

Stue med utsikt?

Flere av leilighetene har utsikt ned mot sjøen, med Ryfylkefjellene som bakteppe. Størrelsen på leilighetene varierer fra 40 - 128 kvm, og alle har minst ett soverom.

Store vindusflater gir en stue med godt og naturlig lys. Stuen har fått gulvlister og parkett i eik, og listfritt tak.

Her kan du nyte en rolig stund hjemme, eller trekke ut og benytte urbane kvaliteter når du ønsker det.

Kjøkken

Leilighetene i 5° Øst har funksjonelle og gjennomtenkte romløsninger, og alle har egen balkong som er hellelagt. Kjøkkeninnredningen er fra norske Sigdal, av type Optima 08 hvit. 

Optima er et rent og tidløst kjøkken du aldri blir lei av. Frontene leveres med slitesterkt melamin overflate og er fin i kombinasjon med fargekontraster og spennende interiør.

 

Godt inneklima med Smartly varmestyring

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning i hver leilighet gir godt inneklima. Oppvarmingen skjer ved hjelp av vannbåren varme, hvor veggmontert radiator fordeler varmen jevnt i hver enkelt leilighet. Temperaturen styrer du selv via Smartly sin varmestyring, og således kan du også redusere strømbruken om ønskelig.

Dette er brukervennlige løsninger, som enkelt gir deg ønsket idealtemperatur, og samtidig sparer miljøet.

Det leveres opplegg for kabel-tv og bredbånd. Grunnpakker for dette er inkludert i felleskostnadene. Alle leiligheter har egen parkeringsplass og sportsbod i lukket anlegg, samt felles sykkelparkering. Ringe- og porttelefonanlegg gir oversikt og trygghet. Det er heis til alle etasjer.

Bad

Badet leveres med fliser på gulv og vegger, baderomsmøbler i god kvalitet, ett-greps blandebatterier og vegghengt toalett. Miljøeffektiv oppvarming gir en lun og god følelse. Alt porselensutstyr leveres i hvit utførelse.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning gir deg et godt inneklima.

Attraktivt område for store og små

I tillegg til den frodige parken på fremsiden, er det et flott opphøyet atrium som er boligenes eget fellesområde – et nydelig rekreasjonsområde.

Leilighetene som grenser mot atriumet ligger lunt og tilbaketrukket, med solrike balkonger.

En fem minutters spasertur, forbi områdets urbane kvaliteter, møter sjøen og havet deg med all sin sjarm. Langs fjorden går sjøpromenaden, som tar deg med helt fra Lervig til Hillevågsvatnet. Forbi grønnkledd mark, blomster og bier, svaner og måker.

Langs promenaden finner du populære badestrender, og vår og sommerstid er det et yrende liv her nede ved sjøen. Vennegjenger som samles over grillen, og barn som bygger sandslott og plasker
i strandkanten.

Sjøpromenaden er også en populær arena for jogge entusiaster. Er du glad i å fiske, er mulighetene store for å få fisk på kroken. Fiskelykkejegere er ofte å se ute på svabergene langs stien.