OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Uterommet og fasadene i boligprosjektet 5 grader øst

Livet i 5° Øst

Østre bydel er et urbant samlingssted. Her bor du tett på sentrum – uten å være en del av det.

I nabolaget skjer det mye. Og du må ikke til sentrum for urbane opplevelser: Før du går på konserten i Tou Scene(Lenke ut) legger du turen innom Ostehuset(Lenke ut). Der får du hjemmelaget fingermat du ikke glemmer med det første.

Beliggenhet

Hele etasjen på gateplan er forbeholdt lokaler for handel og næring, med kjekke butikkfasader som skaper nytt liv i området, også på kveldstid.

Du bor en kort spasertur sørøst for Stavanger sentrum. Altså finner du badestrender, kafeer og restauranter rett i nærheten.

Gangavstand til det meste

Herfra kommer du deg for eksempel til Stavanger sentrum i løpet av tre-fire sanger på mobilen. Musikk på øret, soloppgang og en liten fottur til jobb – kanskje ikke den verste starten på dagen?

Gutt med sykkel står foran BI-bygningen, som har en grå murfasade.
Studentene på BI har bare 500 meter til 5° Øst.

Barnehager og skole

Med 12 barnehager i bydelen, fire av dem i nabolaget, skal det være mulig å få hverdagen til å gå opp. I nærheten ligger også Nylund barneskole og St. Svithun ungdomsskole.

Strand, sjø og grøntområder

Med 10 minutter til Badedammen rekker du og familien din kanskje en liten badetur etter jobb. Her er det rutsjebane og sandvolleybane. Med grill og grøntarealer er dette et kjærkomment avbrekk fra rutinemiddagen hjemme.

Du bor nær sjøen, og stien fra Lervik til Hillevågsvatnet er en populær joggerute.