Boligen din i 5° Øst

De lyse og luftige leilighetene får funksjonelle og gjennomtenkte romløsninger, godt inneklima og luftige balkonger.

Det er eikeparkett i alle oppholdsrommene. Leilighetene i byggetrinn 1 har innglasset balkong  med mulighet til å åpne opp, slik at du kan bruke den hele året.
Det er eikeparkett i alle oppholdsrommene. Leilighetene i byggetrinn 1 har innglasset balkong med mulighet til å åpne opp, slik at du kan bruke den hele året.

Gå direkte til:

Pris, planløsning og plassering

Oversiktsbilde av alle byggene i 5 grader østOversiktsbilde av alle byggene i 5 grader øst

5° Øst består av totalt 124 leiligheter, fordelt på tre byggetrinn. Størrelsene varierer fra 40 til 128 kvadratmeter. Alle boligene er ferdigstilt, så her kan du flytte rett inn!

I boligvelgeren får du en oversikt over plassering, planløsninger og priser. Der får du også oversikt over hvilke leiligheter som ennå ikke er solgt.

Finn din nye bolig i boligvelgeren 

Last ned prospekt 

Eikeparkett og bra inneklima

Leilighetene har eikeparkett i alle oppholdsrommene. Badet er helfliset, med gulvvarme og vegghengt toalett. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning gir deg et godt inneklima.

Kjøkken fra Sigdal – modell Optima hvit

Optima er et rent og tidløst kjøkken. Frontene leveres med slitesterkt melamin overflate og er fin i kombinasjon med fargekontraster og spennende interiør.

Bilde av en av stuene i 5 Grader Øst. I venstre del av bildet er det plassert en spisegruppe med sorte stoler og et lyst trebord. I høyre del av bildet vises deler av det hvite kjøkkenet.Bilde av en av stuene i 5 Grader Øst. I venstre del av bildet er det plassert en spisegruppe med sorte stoler og et lyst trebord. I høyre del av bildet vises deler av det hvite kjøkkenet.

Garasjeplass, bod og sykkelparkering

Du får tildelt én parkeringsplass og én sportsbod i parkeringsanlegget.

Sykkelparkeringen er felles. Adgangskontroll fra SMARTLY gir deg oversikt og trygghet. Og de nedgravde søppelcontainerne sørger for grøntarealene blir åpnere og friere.

Flotte fellesarealer

Mellom bygningene er det et pent oppar­beidet tun med lekeplass og grøntarealer der du kan nyte en avslap­pende ettermiddagsstund.

Bilde tatt av uterommet i 5 Grader Øst og lekeplassen mellom byggeneBilde tatt av uterommet i 5 Grader Øst og lekeplassen mellom byggeneDet er også et opphøyet atrium, skjermet og romslig, med en lys og luftig atmosfære. Der kan du la barna leke fritt mens du endelig får kikket litt i romanen din.