OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
  • Bygges av:

Om Badedammen

Antall boliger
Cirka 85
Salgsstart
Planlagt 2021
Innflytting
Planlagt 2024
Status
Under regulering
Type boliger
Leiligheter
Kollektivtrafikk
4 minutter unna

Nye boliger i Badedammen

Nå planlegger vi i samarbeid med Veidekke et nytt prosjekt på Badedammen i Stavanger. Etter planen skal vi bygge cirka 85 nye og flotte leiligheter i et spennende område. Dette blir leiligheter som passer for folk i forskjellige livsfaser. 

Beliggenhet

Badedammen ligger i et område i rivende utvikling i Stavanger Øst, som er populært blant ungdom. Her bor du med gangavstand til sjø, sentrum og byens eldste badeplass, badedammen. Alt du trenger i hverdagen finner du i umiddelbar nærhet. Dagligvaren ligger for eksempel rett ved siden av boligene. 

Det blir gode muligheter for fine friluftsopplevelser. Stavangers Blå promenade er rett i nærheten, med flott utsikt til vakre Ryfylke. 

Status i prosjektet

Prosjektet er under regulering. Meld interesse for å følge med på utviklingen. 

Meld interesse for Badedammen

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Tone Ulvik Johnsen

Prosjektselger