Livet på Bogafjell

Bogafjell er blant de nyeste og raskest voksende bydelene i Sandnes. Her er alt lagt til rette for det gode familielivet, med kort pendleravstand til hele det spennende arbeidsmarkedet på Nord-Jæren.

IMA107482

Før Bogafjell ble en egen bydel i 2011, var dette en del av bydelen Austrått. Nå bor det mer enn 6 000 mennesker i bydelen, og tallet ventes å passere 8 000 innen fem år. 

OBOS planlegger å bygge 58 nye leiligheter i Buggelandsbakken på Bogafjell.

Enkelt å pendle

Bogafjell ligger tett på E39, litt sørøst for Stokkalandsvatnet. Nærheten til hovedfartsåren på Jæren gjør det enkelt å pendle til de store klyngene av arbeidsplasser i Sandnes, på Forus og i Stavanger.

Linje 16 sikrer også gode bussforbindelser til Sandnes rutebilstasjon med fire avganger i timen. Med buss tar det kun 15 minutter til sentrum.

Skoler og barnehager i nabolaget

Området har vært gjennom en rivende utvikling, men bomiljøet preges av at infrastrukturen har kommet på plass i rett rekkefølge.

Nærmeste nabo er Buggeland skole, som sto ferdig i 2007. Det er en barneskole med to paralleller. Buggeland barnehage og tre andre barnehager ligger også i boligprosjektets nærområde.

Flytter du til Bogafjell, får du glede av bydelens idrettsbane, kunstgressbane, butikker og servicefunksjoner. Bogafjell kirke er, som skolene og barnehagene, bygget de seneste årene.

Gode turmuligheter

Fra OBOS-boligene på Bogafjell er det kort vei til store friarealer, som byr på kupert og skogkledd terreng i tillegg til det klassiske Jærlandskapet. Her er det flotte muligheter for turgåing, terrengsykling, bær- og sopplukking.barn som er på bærtur i skogenbarn som er på bærtur i skogen

Det er anlagt grusveier i området som gjør at det også er egnet for rullestolbrukere og familier med barnevogn.

Det svært populære turterrenget Melsheia ligger også like i nærheten av Bogafjell.

Nye boliger i ferdig nabolag

Boligene i dette prosjektet er blant de siste som bygges i de nye nabolagene på Bogafjell, og de ligger høyt og luftig i terrenget. Velger du Bogafjell vil du flytte inn et nyetablert og spennende miljø i vekst, med fantastiske friluftsmuligheter.