OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet
42-43679504

Livet på Bogafjell

I Buggelandsbakken på Bogafjell planlegger OBOS å bygge ca. 60 nye leiligheter.

Kort om utbyggingen

OBOS planlegger å bygge ca. 60 nye leiligheter i Buggelandsbakken på Bogafjell. Leilighetene blir fordelt på tre frittstående blokker.

Boligtyper og størrelser

Størrelsene på de ca. 60 leilighetene vil variere mellom ca. 50 og 100 kvadratmeter. Her blir det altså muligheter både for deg som vil ha en mindre, lettstelt bolig – og for deg som trenger mer plass.

Terrasse og uteareal

Alle boligene leveres med eget uteareal eller terrasse. Vi jobber også for at alle skal få tilgang på en felles takterrasse med svært god utsikt i flere retninger

Parkering

Hver bolig får en egen parkeringsplass. I tillegg er det gjesteparkeringsplasser rett utenfor inngangen til blokkene.

Mer informasjon

Ytterligere detaljer om boligene, inkludert priser, plantegninger og plasseringer i byggene, legges ut så snart det er klart – nærmere salgsstart.