OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Bygging

Innflytting

0 ledige boliger på Følhusbakken sameie

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Følhusbakken sameie

Boligene i Kleivane har gode planløsninger, med vindusflater som gir tilstrekkelig nok med lys. Det er 25 leiligheter fordelt over 4 etasjer, med tre- og firerom. Leilighetene er 59 til 87 m² store. Heis finnes i alle etasjene. Utenfor bygget er det store, åpne og pent opparbeidede fellesarealer med lekeområder.

Følhusbakken i Kleivane ligger et steinkast unna urbane attraksjoner. Sandnes sentrum er 5-10 minutter biltur unna. Et stykke unna ligger også Forus. Ønsker du å kjøre kollektiv transport, kan du benytte deg av miljøvennlige bussforbindelser.

Like ved leilighetene ligger det flotte turområdet Melsheia. Det finnes flere turstier å velge mellom. Dette frodige området byr også på mange, flotte utsiktspunkter. I Melsheia er det også en fem kilometer lang lysløype. Her kan du ta en pust i bakken og ta deg en joggetur.


Last ned dokumenter

Om leilighetene i Følhusbakken

Følhusbakken i Kleivane består av en lavblokk med 25 leiligheter . Boligene har store og lyse rom med god planløsning. Takhøyden på ca. 2,5 m skaper harmoni mellom rommene.

Stuene er lyse og innbydende med utgang til sør eller vestvendt balkong/terasse på minimum 11 kvm. På balkongene er det valgt å benytte glassrekkverk som gir mer lys og luft i leilighetene. Det er lagt varmekabler på baderomsgulvet.

Les videre

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Tone Ulvik Johnsen

Tone Ulvik Johnsen

Prosjektselger