Slik er boligene

Boligene i Kleivane har egne balkonger og vindusflater som gir godt med lys.

En lys stue med en hvit stol, et lite firkantet sofabord og en mørk toseter sofa. Fra stuen er det utgang til balkong.

Her kan du lese mer om:

Kort om Følhusbakken

Like ved populære Melsheia i Sandnes har vi bygget 25 attraktive leiligheter, organisert som sameie. Ferdig utbygget vil Kleivane bestå av 550 boliger, og i reguleringsplanen er det også satt av plass til både barnehage og skole.

Området er helt uten gjennomgangstrafikk, og uansett om du velger en mindre eller større leilighet, vil du trolig ha minst én ting til felles med naboene dine: Gleden over storslagne naturopplevelser i nærområdet.

Foto er tatt i visningsleiligheten i Følhusbakken. Bildet viser kjøkkenet med hvite fronter, en benkeplate i tre og deler av stekeovnen. På veggen mellom benkeplaten og overskapene er det hvite avlange fliserFoto er tatt i visningsleiligheten i Følhusbakken. Bildet viser kjøkkenet med hvite fronter, en benkeplate i tre og deler av stekeovnen. På veggen mellom benkeplaten og overskapene er det hvite avlange fliser

Størrelse, planløsning og boligtyper 

I boligvelgeren kan du få en oversikt over de ledige leilighetene, og se planløsninger, plassering i bygget og priser. Alle boligene er innflyttingsklare!

Finn din bolig på finn.no

Last ned prospekt del 1

Last ned prospekt del 2

Leilighetene i Følhusbakken er tegnet av Aros Arkitekter, og har en størrelse som varierer fra 67 til 87 kvadratmeter BRA. Du kan velge mellom to eller tre soverom, og det er heis til alle etasjer.

Foto av fasaden til Følhusbakken i Kleivane. Foto av fasaden til Følhusbakken i Kleivane.Alle leilighetene har sportsbod i første etasje, sykkelparkering og parkeringsplass like ved leilighetsbygget.

Terrasser, balkonger og solforhold  

Alle leilighetene har avskjermede store balkonger mot sørvest eller vest, med fin utsikt mot nærområdet.

I tillegg får du:

  • Eikeparkett i alle beboelsesrom
  • Flislagt badegulv med varme
  • Hvit kjøkkeninnredning fra Norema
  • TV og Internett fra Lyse
  • Oppvarming fra vannbåren varme via radiator
  • Balansert ventilasjon med varmegjenvinner 

Parkering for bil og sykkel 

Parkering på oppmerket plass og gjesteparkering.

Et samarbeid med Sandnes Tomteselskap

Tomtene og infrastrukturen i dette prosjektet er tilrettelagt av Sandnes Tomteselskap KF, som utvikler gode og rimelige boligtomter på vegne av Sandnes kommune og boligbyggere.