OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
  • Bygges av:

Om Jåttåvågen

Antall boliger
Cirka 1500
Salgsstart
Planlagt 2021
Innflytting
Planlagt 2024
Status
Områdeplan godkjent
Type boliger
Leiligheter og rekkehus
Kollektivtrafikk
Umiddelbar nærhet

Nye boliger i Jåttåvågen

I Jåttåvågen i Stavanger skal vi, sammen med Stavanger Utvikling, Entra og Camar Eiendom, bygge 1500 nye leiligheter og rekkehus. 

Jåttåvågen har en sentral beliggenhet mellom Stavanger og Sandnes, med kort vei til Forus. Det ligger rett ved sjøen, og har også umiddelbar nærhet til gode kollektivforbindelser med både buss og tog. I området finner du alt du måtte trenge i hverdagen: dagligvareforretning, kjøpesenter, idrettsanlegg, arbeidsplasser og spisesteder. Det ligger også skoler og barnehager i nærheten, og det er flotte tur- og sykkelmuligheter rett utenfor døren. 

Jåttåvågen er et område i stor utvikling, og ferdig utbygd har Jåttåvågen som mål å bli Nordens beste bydel. 

Nordens mest attraktive bydel

Ambisjonen for Jåttåvågen er å lage Nordens mest attraktive bydel. Totalt vil hele området bestå av 14 000 arbeidsplasser og over 2500 boliger.

Meld interesse for Jåttåvågen

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Tone Ulvik Johnsen

Prosjektselger