OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet
  • Bygges av:

Om Mariebo

Boliger
Totalt 71 boliger
Størrelse
Cirka 44–114 kvadratmeter
Nærområde
Barnehager, skoler, treningssentre, butikker og spisesteder
Innflytting
Ikke avklart enda
Organisering
Borettslag
Kollektivtransport
Kort vei til buss og togstasjon

Første salgstrinn på Mariebo

Det første salgstrinnet består av 22 to- til fireromsleiligheter fra 44 til 114 kvadratmeter. Dette er hus 2 som grenser mot Zetlitzveien i nord. Bygget får fellesrom med tekjøkken og toalett, som passer fint til selskaper eller annet bruk. Det er og en gjestehybel som beboere kan leie hvis de trenger ekstra plass til gjester. I garasjekjelleren finner man parkering og et sykkelverksted.

Mariebo borettslag 

Mariebo borettslag ligger i det etablerte boligområdet på Mariero i Stavanger. I Zetlitzveien skal vi bygge en fin liten landsby med 71 boliger i størrelser fra cirka  44 til 114 kvadratmeter. Leilighetsmiksen er en herlig meny med noe de fleste kan like. 62 av boligene er leiligheter fordelt på tre store og et mindre leilighetshus. De 9 rekkehusene ligger lengst sør på tomta, grensende mot Sommerrostubben.

Landsbyen nær storbyen

Mariebo ligger bare 6 minutters gange fra sykkeltraseen og bussstoppet i Marieroveien. Derfra går rute 2 og 3 nærmest kontinuerlig i retning Stavanger eller Sandnes. Skal du til Stavanger, tar det et kvarter. Så nær sentrum, likevel tett på etablert villabebyggelse i et område med nesten alt du trenger av handel og service. I nærheten finner du barnehager, skoler, treningssentre, butikker og spisesteder.

Meld interesse og hold deg oppdatert

Er du interessert i å høre mer om prosjektet? Meld interesse i skjemaet under og få alle de nyeste oppdateringene på e-post. Mer informasjon om leilighetene og priser kommer på denne siden snart.

Meld interesse for Mariebo

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Tone Ulvik Johnsen

Prosjektselger