OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Livet på Mariebo

Mariebo ligger i det etablerte boligområdet på Mariero i Stavanger, nær både sjøen og flotte turområder.

Mariero ligger i en slak skråning fra Sørmarka og ned til Gandsfjorden, der fjorden og fjellene i øst danner en vakker bakgrunn. Boligene ligger i gåavstand til både bussveien og togstasjonen på Mariero. Ved Mariero stasjon er det undergang til flott gang- og sykkelvei langs fjorden. 

Ikke langt unna Mariebo ligger Valuen badeplass med seks små sandstrender som alle ligger lunt mot Gandsfjorden.

Gode kollektivforbindelser

Området har gode kolletive forbindelser i form av bussveien og Mariero stasjon. Bussene går cirka hvert tiende minutt fra bussstoppet i Marieroveien og oftere i rushtiden. Med buss er du i Stavanger sentrum på rundt syv minutter. Velger du toget, tar det rundt 8 minutter å gå til Mariero stasjon. Toget går hvert kvarter på dagtid hverdager. 

Må du vente noen minutter, kan du nyte den vakre utsikten over Gandsfjorden mot fjellene.

Sentrale Mariero

Mariero er todelt. Den ene delen er et handelsområde med omfattende servicetilbud. Boligene på Mariebo ligger i “det andre” Mariero. Her er det grønt med historisk vegetasjon og bebyggelse.

Kilden er et kjøpesenter med cirka 60 butikker 1,7 kilometer fra Mariebo. I bydelen Hillevåg huser viktige institusjoner som Stavanger universitetssjukehus og universitet.

I Fargegata i Stavanger finner du spesielle nisjebutikker, kafeer og kunstutsalg.

Finn din bolig

Se nærmere på planløsninger, plassering og priser i boligvelgeren.

Gå til boligvelgeren