OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Livet på Mariebo

Mariebo ligger i det etablerte boligområdet på Mariero i Stavanger, nær både sjøen og flotte turområder.

Mariero ligger i en slak skråning fra Sørmarka og ned til Gandsfjorden, der fjorden og fjellene i øst danner en vakker bakgrunn. Boligene ligger i gåavstand til både bussveien og togstasjonen på Mariero. Ved Mariero stasjon er det undergang til flott gang- og sykkelvei langs fjorden. 

Ikke langt unna Mariebo ligger Valuen badeplass med seks små sandstrender som alle ligger lunt mot Gandsfjorden.

Gode kollektivforbindelser

Området har gode kolletive forbindelser i form av bussveien og Mariero stasjon. Bussene går cirka hvert tiende minutt fra bussstoppet i Marieroveien og oftere i rushtiden. Med buss er du i Stavanger sentrum på rundt syv minutter. Velger du toget, tar det rundt 8 minutter å gå til Mariero stasjon. Toget går hvert kvarter på dagtid hverdager. 

Må du vente noen minutter, kan du nyte den vakre utsikten over Gandsfjorden mot fjellene.

Sentrale Mariero

Mariero er todelt. Den ene delen er et handelsområde med omfattende servicetilbud. Boligene på Mariebo ligger i “det andre” Mariero. Her er det grønt med historisk vegetasjon og bebyggelse.

Kilden er et kjøpesenter med cirka 60 butikker 1,7 kilometer fra Mariebo. I bydelen Hillevåg huser viktige institusjoner som Stavanger universitetssjukehus og universitet.

I Fargegata i Stavanger finner du spesielle nisjebutikker, kafeer og kunstutsalg.

Finn din bolig

Se nærmere på planløsninger, plassering og priser i boligvelgeren.

Gå til boligvelgeren