OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet
  • Bygges av:

Salgsmøte 27. januar

Nå starter salget av 22 ett- til fireromsleiligheter på Mariebo, salgstrinn 1. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett på salgsmøtet, men møtet er åpent for alle. Vil du bruke forkjøpsretten må du melde deg på salgsmøtet.

Tid og sted: 27. januar kl. 18.00 hos OBOS Rogaland, Langflåtveien 29, 4017 Stavanger.

Les mer og meld deg på  

1
2
3

Salgsmøte 27. januar

Byggestart

Innflytting

22 ledige boliger på Mariebo, salgstrinn 1

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Mariebo

I det første salgstrinnet kan du velge mellom 22 to- til fireromsleiligheter fra 44 til 114 kvadratmeter. Dette er hus 2 som grenser mot Zetlitzveien i nord. Bygget får fellesrom med tekjøkken og toalett, som passer fint til selskaper eller annet bruk. Det er og en gjestehybel som beboere kan leie hvis de trenger ekstra plass til gjester. I garasjekjelleren finner man parkering og et sykkelverksted.

Mariebo borettslag ligger i det etablerte boligområdet på Mariero i Stavanger. I Zetlitzveien skal vi bygge en fin liten landsby med 71 boliger i størrelser fra cirka  44 til 114 kvadratmeter. Leilighetsmiksen er en herlig meny med noe de fleste kan like. 62 av boligene er leiligheter fordelt på tre store og et mindre leilighetshus. De 9 rekkehusene ligger lengst sør på tomta, grensende mot Sommerrostubben.


Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, det vil si at medlemmer får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Vil du bruke forkjøpsretten må du melde deg på salgsmøtet.

 Er du ikke OBOS-medlem? Du kan få forkjøpsrett med en gang ved å melde deg inn nå!

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Tone Ulvik Johnsen

Tone Ulvik Johnsen

Prosjektselger