OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
  • Bygges av:
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

17 ledige boliger på Mariebo, salgstrinn 1

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Mariebo

I det første salgstrinnet kan du velge mellom 22 to- til fireromsleiligheter fra 44 til 114 kvadratmeter. Dette er hus 2 som grenser mot Zetlitzveien i nord. Bygget får fellesrom med tekjøkken og toalett, som passer fint til selskaper eller annet bruk. Det er og en gjestehybel som beboere kan leie hvis de trenger ekstra plass til gjester. I garasjekjelleren finner man parkering og et sykkelverksted.

Mariebo borettslag ligger i det etablerte boligområdet på Mariero i Stavanger. I Zetlitzveien skal vi bygge en fin liten landsby med 71 boliger i størrelser fra cirka  44 til 114 kvadratmeter. Leilighetsmiksen er en herlig meny med noe de fleste kan like. 62 av boligene er leiligheter fordelt på tre store og et mindre leilighetshus. De 9 rekkehusene ligger lengst sør på tomta, grensende mot Sommerrostubben.

Om leilighetene på Mariebo

Leilighetene er gjennomgående med effektive og smarte planløsninger. Alle boliger er vendt mot sør eller sør og vest. Samtlige boliger har terrasse, veranda eller takterrasse. Kjøkken- og baderomsinnredning fra Norema og fliser på bad. På bad er det fliser fra gulv til tak. I alle oppholdsrom er det enstavs hvitpigmentert eikeparkett. Godt inneklima sikres gjennom viftekonvektor.

Les videre

Meld interesse for Mariebo

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Tone Ulvik Johnsen

Tone Ulvik Johnsen

Prosjektselger

Det finnes 1 salgstrinn til, med 13 ledige boliger på