OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene på Mariebo

Leilighetene på Mariebo får effektive og smart planløsninger som gir en god romfølelse, og store vinduer som gir flott lys.

Leilighetene får 

Effektive og smarte planløsninger. Og mange gode kvaliteter inne. På bad er det fliser fra gulv til tak. Her inne skal du både se godt og ha det varmt og deilig. Det er elektrisk gulvvarme og ledspotter i taket. 

I alle oppholdsrom er det 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett. Godt inneklima sikres gjennom vannbåren varme i radiatorer og balansert ventilasjon. Kjøkken- og baderomsinnredning er i samme gode kvalitet.

Mariebo har flere kjekke tilbud som alle i borettslaget kan benytte. Et fellesrommet som er perfekt for selskaper og annen moro eller nytte. Tekjøkken og toalettfasiliteter hører med. Det er også en gjestehybel som beboere kan leie hvis boligen blir for liten eller besøket for langvarig. 

Et sykkelverksted har vi også fått plass til. Det ligger i parkeringskjelleren, og er dermed klar til bruk for de første beboerne som flytter inn. Klar, ferdig, lapp!