OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Velkommen til salgsmøte for Mariebo, salgstrinn 1

Nå legges 22 to- til fireromsleiligheter på Mariebo ut for salg. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett på salgsmøtet, men møtet er åpent for alle. Vil du bruke forkjøpsretten må du melde deg på!

I det første salgstrinnet på Mariebo, ved Mariero i Stavanger, kan du velge mellom 22 ett- til fireromsleiligheter fra 44 til 114 kvadratmeter. For å sikre deg en av disse boligene må du melde deg på og delta på salgsmøtet.

Fullmakt

Er du forhindret fra å møte opp selv? Da kan du sende en stedfortreder med signert fullmakt. Skal du benytte deg av ansienniteten til noen andre i familien? Da må du fylle ut og ta med deg skjema for å kjøpe og overføre medlemskap.

Tid og sted for salgsmøtet

Tid: Mandag 27. januar kl. 18.00 (dørene åpner kl. 17.00)

Sted: OBOS Rogaland, Langflåtveien 29 4017 Stavanger

På salgsmøtet får du vite mer om boligprosjektet og kjøpsprosessen. Deretter kjøper OBOS-medlemmene bolig etter tur. Den som har vært medlem lengst får velge bolig først. Til slutt får ikke-medlemmer velge og kjøpe bolig etter loddtrekning. De som kjøper bolig på salgsmøtet signerer en forenklet, men bindende kontrakt.

Dette må du ha på plass før salgsmøtet

Finansiering

Vi må vite at du har finansieringen i orden før du kan kjøpe. På salgsmøtet må du derfor ta med et finansieringsbevis, eller telefonnummer til en i banken din som kan bekrefte finansieringen.

For å kunne bruke forkjøpsretten, må du i tillegg:

  • Være OBOS-medlem og ha betalt kontingenten

  • Melde deg på salgsmøtet før det starter

  • Møte opp til salgsmøtet i god tid

Vi bruker listen over påmeldte til å registrere deg når du ankommer salgsmøtet. Kommer du for sent må du velge bolig til slutt, uansett om du er medlem eller ikke.

Er du ikke OBOS-medlem?

Du kan få forkjøpsrett med en gang ved å melde deg inn nå!

Ja, jeg vil delta på salgsmøtet for Mariebo – salgstrinn 1

E-post er ikke gyldig.