OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Velkommen til informasjonsmøte for Mariebo borettslag

Nå kan du sikre deg en leilighet i Mariebo borettslag, salgstrinn 2. Vi starter prosessen med et informasjonsmøte, og du er hjertelig velkommen!

Tid: Tirsdag 26. mai kl. 17.00.
Sted: OBOS Rogaland, Langflåtveien 29 4017 Stavanger 

Å delta på informasjonsmøtet er helt uforpliktende. Du er hjertelig velkommen uansett om du vet du vil kjøpe en bolig eller om du bare er litt nysgjerrig. Vi forholder oss til de smittervernsreglene som gjelder til enhver tid.

Meld deg på

Om du ønsker kan vi også gjennomføre informasjonsmøte 1:1 eller over Teams eller telefon. Kontakt prosjektselger Tone Ulvik Johnsen om dette er aktuelt for deg. 

Salgsstart og forkjøpsrett

For å kjøpe bolig ved salgsstart fyller du ut en kjøpsbekreftelse digitalt. Denne kan du fylle ut allerede nå hvis du vet hvilken bolig du ønsker deg. Du trenger ikke å være OBOS-medlem for å kjøpe bolig ved salgsstart, men OBOS-medlemmer har forkjøpsrett og stiller foran i køen.

Den digitale kjøpsbekreftelsen er bindende. Det betyr at dersom boligen du ønsker deg er ledig når turen kommer til deg, er boligen din.

Frist for å signere digital kjøpsbekreftelse:
Torsdag 4. juni kl. 12.00.

Slik går du fram for å kjøpe bolig digitalt ved salgsstart

Når fristen for forkjøpsrett har utløpt, blir boligene fordelt etter ansiennitet. Hvis det er flere boliger igjen etter at alle kjøpsønskene er gjennomgått, legges disse ut for åpent salg.

Lurer du på noe? 

Kontakt prosjektselger Tone Ulvik Johnsen på telefon 922 58 240 eller e-post dersom du har spørsmål. Tone svarer selvsagt på alt du måtte lure på om boligene, området og kjøpsprosessen. 

Er du ikke OBOS-medlem?

Du kan få forkjøpsrett med en gang ved å melde deg inn nå!

Ja, jeg vil delta på informasjonsmøtet for Mariebo, salgstrinn 2

E-post er ikke gyldig.