OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Illustrasjon av stue som viser den flotte utsikten du får på Mariebo.

Om leilighetene på Mariebo

Leilighetene på Mariebo får effektive og smarte planløsninger som gir en god romfølelse, og store vinduer som gir flott lys.

God standard

Leilighetene er gjennomgående og får enstavs eikeparkett hvitpigmentert og mattlakkert. Kjøkken- og baderomsinnredning fra Norema og fliser på bad. Boligene leveres med vannbåren varme fra fjernvarmeanlegg i radiator i oppholdsrom og vannbåren gulvvarme på bad.

Utsikt fra toppleiligheten på Mariebo ut mot fjell og fjord.
Mariebo ligger flott til i et etablert boligområde på Mariero, med utsikt til Gandsfjorden og Lifjell.

Kjøkken

Kjøkkenmodellen har slette fronter og er en nett og moderne modell i varm og mettet gråtone. Designet er nøytralt og lavmælt og kjøkkenet matcher elegant alle tenkelige interiørstiler. Lyst på en annen farge? Vi gjør det enkelt for deg, og har lagt inn tre kostnadsfrie alternative fargevalg på kjøkkenfrontene. Benkeplaten er i laminat med underlimt vask, og leveres i fargen varmgrå marmor som passer veldig godt til kjøkkenmodellen Pluss Mørke Grå. Laminat benkeplater er meget slitesterke og enkle å vedlikeholde, som gjør at benkeplaten holder seg like fin år etter år.

Illustrajson av et Norema kjøkken.
Vi leverer kvalitetskjøkken fra Norema, modellen heter Pluss Mørk Grå.

Bad

Stilrene og flotte bad med fliser på gulv og vegger. Det er valgt grå 20x20 centimeter fliser på gulv og hvite 20x40 centimeter fliser på vegger. Også her gjør vi det enkelt for deg, vi har lagt inn flere kostnadsfrie alternative fargevalg på gulv og veggefliser, slik at du kan velge den fargen som passer deg best uten å betale noe for det. I dusjen blir det en nedsenket sone, og dusjdører i herdet glass. Toalettene er vegghengt. Led spotlights i takhimling. Flere av leiligheter vil ha mulighet for badekar.

Illustrasjon av baderom på Mariebo.
Baderomsinnredning leveres av Norema i hvit utførelse med heldekkende servant og integrert lys i speil.

Gode solforhold

Privat og romslig uteplass med gode solforhold, hvor balkongene og terrassene vender mot sør eller vest eller begge retningene. Leilighetene på toppen i 4. etasje har i tillegg fått hver sin store takterrasse til eget bruk.  Mariebo er planlagt slik at mye naturlig lys kommer inn i leilighetene, og flere av leilighetene får lys inn fra to sider i oppholdsrommene.

Godt med plass til både møbler og planter om du ønsker det.

Parkering og oppbevaring

Til alle leilighetene følger det med sportsbod i parkeringsanlegget på cirka 5 kvadratmeter, det er og godt med plass til sykkelparkering. Parkering i lukket anlegg i kjelleren, har du el-bil? Det er lagt til rette for at det kan monteres elbil lader på alle parkeringsplasser. Ladestasjon kan kjøpes som tilvalg i den videre prosessen om du ønsker dette. Fra garasjeanlegget vil det være heis opp til hver etasje.

Se leilighetene i boligvelgeren 

Finn din bolig