OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene på Mariebo

Leilighetene på Mariebo får effektive og smarte planløsninger som gir en god romfølelse, og store vinduer som gir flott lys.

God standard

Leilighetene er gjennomgående og får enstavs eikeparkett hvitpigmentert og mattlakkert. Kjøkken- og baderomsinnredning fra Norema og fliser på bad. Boligene leveres med vannbåren varme fra fjernvarmeanlegg i radiator i oppholdsrom og vannbåren gulvvarme på bad.

To kjekke tilbud

Bygget får fellesrom med tekjøkken og toalett, som passer fint til selskaper eller annet bruk. Det er og en gjestehybel som beboere kan leie hvis de trenger ekstra plass til gjester

Kjøkken

Kjøkkenet er fra Norema, det er valgt kjøkkentype Pluss, mørkegrått, med laminat benkeplate type varmgrå marmor og underlimt vask. Et viktig prinisipp for planløsningene er at stue og kjøkken skal være et stort rom. 

Bad

På bad er det grå 20x20 centimeter fliser på gulv og hvite 20x40 centimeter fliser på vegger. Vegghengt WC, baderomsinnredning fra Norema i Lotus-hvit med heldekkende vask og integrert lys i speil.

Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I dusjen vil det være en nedsenket sone, og dusjedørene kommer i herdet glass.

Illustrasjon av baderom på Mariebo.

Gode solforhold

Alle boliger er vendt mot sør eller sør og vest. Samtlige boliger har terrasse, veranda eller takterrasse. De private uteplassene er romslige, og varierer fra cirka 8 til noen og 50 kvadratmeter. Det er lagt stor vekt på å gjøre verandaene lette å bruke. Derfor har de både et tett og et gjennomsiktig gjerde.

Illustrasjon av takterrassen på Mariebo i Stavanger.

Sykkelvennlig

Det medfølger en sportsbod på cirka 5 kvadratmeter per leilighet, som vil bli plassert i kjeller, hvor det også er garasjeanlegg og sykkelparkering. I parkeringskjelleren har vi også fått plass til et sykkelverksted. Det vil være flere overbygde sykkelskur over bakken. Fra garasjeanlegget vil det være heis opp til hver etasje.

Se leilighetene i boligvelgeren 

Finn din bolig