OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om Nesflåtveien

Boliger
Cirka 50 leiligheter
Kollektivtilbud
7 minutter til Stavanger sentrum med buss
Nærområde
Barnehager, skoler, treningssentre, butikker og spisesteder
Salgsstart
Planlagt fra 2022
Innflytting
Ikke avklart
Organisering
Ikke avklart, borettslag eller sameie

Om boligprosjektet Nesflåtveien


Nesflåtveien ligger i tilknytning til det etablerte boligområde på Vaulen i Stavanger. Der planlegger vi cirka 50 boliger nær både sjøen og flotte turområder. Området er tilbaketrukket og rolig. Fra Vaulen er det kort vei til byen og området har gode kollektivforbindelser. Med buss er du i Stavanger sentrum på rundt syv minutter, og cirka ti minutter unna kan du ta toget fra Mariero stasjon.

I nærheten finner du både barnehager, skoler, treningssentre, butikker og spisesteder. Boligene ligger nært sjøen og i området finnes det også flere flotte turområder. Ikke langt unna Nesflåtveien ligger Valuen badeplass med seks små sandstrender som alle ligger lunt til mot Gandsfjorden.

Meld interesse for Nesflåtveien

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Tone Ulvik Johnsen

Prosjektselger