project logo
Arna Urban i Arna

85 leiligheter - borettslag

Livet i Arna Urban

I Arna Urban bor du nær fjorden og ved foten av Bergens høyeste fjell. Arna gir deg den gode bygdefølelsen, samtidig som togturen til Bergen sentrum tar mindre enn ti minutter.

Fjord og fjell - få minutter unna Bergen sentrum
Fjord og fjell - få minutter unna Bergen sentrum

Indre Arna tilhører Bergens østre bydel. Bygden har opp gjennom årene vært preget av landbruk og noe industri. Her er det grønt og landlig. Med byens behov for flere boliger, har Arna blitt et stadig mer aktuelt utviklingsområde. 

Landlig og sentralt 

Denne gode bygdefølelsen finner du bare noen få minutters reise unna Bergen sentrum, og det er kombinasjonen av disse kvalitetene som gjør Arna Urban til en sjelden anledning.

Bergens kultur, kaffebarer, kino og eksklusive butikker ligger en impulsiv innskytelse unna. Og du når hjem igjen til terrassen i kveldssol om du foretrekker det. 

Noe helt nytt i bydelen 

I denne bydelen representerer boligkomplekset Arna Urban noe helt nytt, med sin relativt tette og kompakte form, fordelt på to blokker og syv etasjer. En god blanding av små og store leiligheter borger for et godt og sammensatt boligmiljø.
Illustrasjon av en stor innglasset balkong med sjøutsikt - Arna Urban, nytt boligprosjekt utenfor BergenIllustrasjon av en stor innglasset balkong med sjøutsikt - Arna Urban, nytt boligprosjekt utenfor Bergen
Nyt utsikten på en skjermet og innglasset veranda.

Svært populært turterreng 

Leilighetene får utsikt mot småbåthavnen og den vakre Arnavågen. Det er en forlengelse av Sørfjorden, med rike fiske- og turmuligheter. Fra boligene ses også den grønne Arnadalen i sør, mellom Gullfjellet (987 meter) og Ulriken (643 meter). Da er vi i hjertet av bergensernes mest populære turterreng.

Liten gutt sitter ved et tre i skogen og drikker saft og smiler.Liten gutt sitter ved et tre i skogen og drikker saft og smiler.– Vi håper også å selge mange boliger til yngre småbarnsfamilier. Her er det godt tilrettelagt med fine utearealer, sier prosjektselger Kristin Stave.

Boligene i Arna Urban vil passe svært godt til voksne folk som ønsker å bytte ut enebolig og stor hage med en lettstelt bolig uten andre forpliktelser enn blomsterkassene på terrassen.

Skoler, barnehager og idrettsanlegg

Indre Arna skule ligger like ved, sammen med flere barnehager. Det gjør også Arna Idrettspark, og Seimsmyrane med kunstgressbane og friidrettsanlegg. 

Bilde fra lokal fotballkamp. Arna Urban, nytt boligprosjekt utenfor BergenBilde fra lokal fotballkamp. Arna Urban, nytt boligprosjekt utenfor Bergen
En av mange fine ute- og idrettsarenaer i Arna.

Alt av butikker og servicekontor 

Arna Urban plasseres svært sentralt. Det er noen få minutter til jernbanestasjonen. I nabolaget ligger også det godt utstyrte kjøpesenteret Øyrane Torg, med over 40 butikker, inkludert bank, apotek og vinmonopol.

Her finner du også legekontor, tannlege, kiropraktor, regnskapskontor og alle bydelens kommunale servicekontor. Her er det også tid til den gode praten over en kaffekopp.

Et enda bedre tilbud

Kommunikasjonene er svært gode. Stamveien E16 går gjennom Arna, men Arna Urban har særlige fortrinn for dem som ikke liker å sitte i bilkø. Jernbanestasjonen er nærmeste nabo, og togturen fra Indre Arna til Bergen sentrum går unna på mindre enn ti minutter.

1280 NSB tavle med tog til Bergen1280 NSB tavle med tog til Bergen
Storbyens alle tilbud ligger kun en kort togtur unna.

Arbeidet er i gang på et nytt spor gjennom Ulriken som skal stå ferdig i 2019. Dette vil medføre et enda bedre tilbud med en langt høyere frekvens enn dagens rundt 40 avganger.