OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Olatunet fasade og hage

Livet i Florvågvegen 36

Florvågvegen 36 gir deg det beste av to verdener. Du bor like ved Askøys flotteste turområder i skog og mark. Fine opplevelser ved sjøen venter på deg, mens Bergen er en kort bil- eller båttur unna.

Livet i Florvågvegen 36 vil bli preget av nærheten til naturen og sjøen. Du får en fin utsikt. Fra balkongene mot vest kan du se mot Koparvatnet, mens du mot øst kan se sjøen over Florvågøyna og Storavatnet.

Turer til lands og til vanns

Her får du store friområder som din nærmeste nabo, og mulighetene for et godt og aktivt friluftsliv er store. I nærområdet er det også mange badeplasser og båthavner å velge mellom. Aktive mennesker kan utfolde seg på Bergheim idrettsanlegg noen få hundre meter unna.

Jente på sopptur i skogen

Alt du trenger i hverdagen

Kommunesenteret Kleppestø, med alle sine butikker og servicetilbud, ligger en kort spasertur unna. Her finner du alt du trenger, fra kommunale tjenester til kafeer, apotek og Vinmonopolet. Det er også gangavstand til hovedkontoret til Frank Mohn AS. Etableringen styrker Florvåg som et attraktivt bolig- og vekstområde.

5 minutter med hurtigbåt til Bergen

Askøy er den nest største kommunen i Hordaland. Øysamfunnet er i sterk vekst, og nærheten til Bergen gjør det til et svært populært sted å bosette seg. Mange pendler til arbeidsplasser i Bergen, og hurtigbåten «Snarveien» frakter deg fra Kleppestø til Strandkaien midt i byen på fem minutter. Velger du bilen, bruker du cirka 15 minutter til sentrum. Da får du en fin tur på Askøybroen – perlekjedet over innseilingen til Bergen – med på kjøpet.

Oversiktsbilde av fasaden til Florvågvegen 36
Bilen har det trygt og tørt i garasjen. Bil tar omtrent 15 minutter til Bergen sentrum, og det er bare en kort spasertur til kommunesenteret.

Lettstelt og barnevennlig

I Florvågvegen 36 er det lagt til rette for at mennesker i ulike faser skal trives i et godt naboskap. Beliggenheten er veldig fin for barnefamilier, med en rekke skoler og barnehager i umiddelbar nærhet. Det er 400 meter til Florvåg barneskole, 700 meter til Florvåg barnehage. Kleppestø ungdomsskole og Askøy videregående ligger også i trygg gangavstand.

I Florvågvegen 36 skal det være enkelt og bekymringsløst å leve. Boligen gjør livet enklere med universell utforming og ingen fellesforpliktelser som snømåking, trappevask og lignende. Her er det landlig og stille, med kort vei til alt du trenger av fasiliteter og opplevelser. Det beste av to verdener finner du i Florvågvegen 36.