OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i hus A

Leilighetene i Kronstadparken hus A blir lyse og lettstelte, med gode og gjennomtenke planløsninger som gjør at du kan få nytte av hver kvadratmeter.

Leilighetene i Kronstadparken hus A blir lyse og lettstelte, med gode og gjennomtenkte planløsninger. Du kan velge mellom to- til femromsleiligheter fra 44,5 til 152 kvadratmeter.

Alle boligene får private uteområder i form av balkong eller markterrasse. I 6. etasje vil det bli en felles takterrasse som alle beboerne kan dra nytte av. Det vil bli en innvendig sykkelbod, og bilparkering i en garasje under bakken. 

Boligene blir utstyrt med moderne og energieffektive løsninger som vannbåren fjernvarme, balansert ventilasjon, sprinkleranlegg, porttelefon med video, kabel-tv, heis og garasje.Illustrasjonsbilde av stue og deler av kjøkkenet i en av leilighetene i Kronstadparken hus A

Kjøkken

Leilighetene får moderne kjøkkeninnredning, HTH Kjøkkenforum type Focus Hvit. Kjøkken leveres med benkeplate, vask,  avtrekksvifte og komfyrvakt. Innebyggede hvitevarer som inngår i leveransen er induksjon platetopp, stekeovn, kombikjøleskap og oppvaskmaskin type Siemens. For leiligheter med utleiemulighet er ekstra kjøkken et tilvalg.

Bad

Helfliset bad med baderoms innredning, vegghengt toalett og dusjvegger. Det er avsatt plass for vaskemaskin og tørketrommel på bad, bortsett fra i de leilighetene som har eget vaskerom. Det er downlights i tak på bad. I gulv er det termostatstyrte varmekabler. Badene er prefabrikkert, dvs. baderoms kabiner som blir levert ferdigprodusert til bygget. Badene er testet på tetthet på membraner, flislagt og med god kvalitet på alle komponenter.

Illustrasjonsbilde av stue og kjøkken i Kronstadparken hus A