OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

41 ledige boliger på Kronstadparken hus B

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Kronstadparken, hus B

Kronstadparken hus B består av 96 to- til femromsleiligheter, med mulighet for utleie, i ulik størrelse, og nå legger vi ut 86 av dem for salg. Totalt vil Kronstadparken bestå av 200 leiligheter fordelt på hus A, B og C. Fra boligene har du kort vei til bybanen som tar deg til Bergen sentrum på fem minutter.

Her har du kort vei til alt du trenger i hverdagen - skoler, arbeidsplasser, studiesteder, butikker, spisesteder og treningssentre. Både barn og voksne får gode rom å boltre seg i, både ute og inne. Uteområdene rundt bygget vil bli pent opparbeidet med beplantining og sittegrupper.

Alle boligene får private utearealer i form av balkong eller markterrasse. I hus A og B vil det bli en felles takterrasse hvor du kan nye solforholdene. Det blir innendørs sykkelparkering og garasjeplasser under bakken.»

Meld interesse for Kronstadparken

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Ingen forkjøpsrett

Fristen for forkjøp er utløpt, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Silje Maurangsnes

Silje Maurangsnes

Prosjektselger

Cathrine Møster

Cathrine Møster

Prosjektselger

Det finnes 2 salgstrinn til, med 7 ledige boliger på Kronstadparken i Bergen