OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

66 ledige boliger på Kronstadparken hus B

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Kronstadparken, hus B

Kronstadparken hus B består av 96 to- til femromsleiligheter, med mulighet for utleie, i ulik størrelse, og nå legger vi ut 86 av dem for salg. Totalt vil Kronstadparken bestå av 200 leiligheter fordelt på hus A, B og C. Fra boligene har du kort vei til bybanen som tar deg til Bergen sentrum på fem minutter.

Her har du kort vei til alt du trenger i hverdagen - skoler, arbeidsplasser, studiesteder, butikker, spisesteder og treningssentre. Både barn og voksne får gode rom å boltre seg i, både ute og inne. Uteområdene rundt bygget vil bli pent opparbeidet med beplantining og sittegrupper.

Alle boligene får private utearealer i form av balkong eller markterrasse. I hus A og B vil det bli en felles takterrasse hvor du kan nye solforholdene. Det blir innendørs sykkelparkering og garasjeplasser under bakken.»

Ingen forkjøpsrett

Fristen for forkjøp er utløpt, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Silje Maurangsnes

Silje Maurangsnes

Prosjektselger

Cathrine Møster

Cathrine Møster

Prosjektselger

Det finnes 2 salgstrinn til, med 14 ledige boliger på Kronstadparken i Bergen