OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk

Livet i Kronstadparken

Vil du bo i en ny og sprell levende bydel? I Kronstadparken kan du leve urbant med alt du trenger rett i nærheten, som bybanen og kort vei til sjø og fjell.

Her blir det et rikt utvalg av butikker, restauranter og annen næringsvirksomhet. Allerede nå kan du handle på Spar, fikse håret på Saksedans og ta en matbit og et glass på Bien Bar.

Vil du ha gangavstand til jobb? I Kronstadhagen er det planlagt mange tusen nye arbeidsplasser i årene som kommer. Etter jobb kan du nyte livet på en av de mange allmenningene eller øvrige uteområdene.

Bybanen utenfor dørstokken

Med to bybanestopp like utenfor døren er det enkelt å komme seg til og fra Kronstadparken. Da bruker du fem minutter til Bystasjonen, åtte minutter til sentrum og 20 minutter til Lagunen. Du kan hoppe på banen hvert femte minutt i rushtiden, og hvert tiende minutt resten av dagen.

Bybanen i Bergen suser forbi Kronstadparken.Bybanen i Bergen suser forbi Kronstadparken.
Kommunikasjonene er meget gode og avstanden til sentrum kort.

Trening og friluftsliv

Er du opptatt av å holde deg i form? Fra sofakroken din har du gangavstand til en rekke treningssentre, som CrossFit Bergen, Sprek & Blid, iTrain og Bergen PT-senter.

Liker du deg best under åpen himmel, er utendørsbanene til Bergen tennisklubb, Krohnsminde idrettsplass, Haukelandshallen og Brann stadion like i nærheten.

Det er kort vei til både Ulriken og Løvstakken, hvis frisk luft på Byfjellene lokker.

IMA106469IMA106469
Hvis kafélivet lokker mer enn Ulriken, har du enda kortere vei.

Skoler og barnehager

I en radius på 700 meter fra Kronstadparken ligger skolene Ny-Krohnborg, Kronstad, Møllebakken og Gimle. Årstad videregående skole og den nye Høgskolen i Bergen er også kun en spasertur unna.

Du slipper også å gå langt til nærmeste barnehage; Lekefabrikken, Pinnelien og Ny-Krohnborg barnehager ligger rett i nærheten.