OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk

Boligen din i Kronstadparken

Leilighetene i Kronstadparken blir lyse og urbane, og omkranser et skjermet fellesområde med benker og frodige planter. Balkonger er en selvfølge – og hva sier du til en takterrasse med knallutsikt?

Gå direkte til

Pris, planløsning og plassering

Kronstadparken består av tre bygg med totalt 315 eierleiligheter. Byggetrinn 1, med 95 boliger, er utsolgt og ferdigstilt. Det er også byggetrinn 2, med 102 leiligheter. Byggetrinn 3 består av 118 leiligheter, med ulike planløsninger og størrelser. Felles for alle er god standard og flotte utearealer.

I boligvelgeren på kronstadparkenbolig.no finner du alt om pris, planløsning og ledige leiligheter.

Moderne og praktisk

Leilighetene får moderne og energiøkonomiske løsninger som vannbåren fjernvarme, balansert ventilasjon, sprinkleranlegg, porttelefon med video, samt internett og kabel-tv.

Det er parkett på gulvene, fliser på badet, og kjøkkenet kommer fra Studio Sigdal Bergen. Farger og materialer er nøytrale og lyse, slik at du kan sette ditt eget preg på leiligheten din.

Illustrasjon av kjøkken og stue med hvite vegger og sykkel og treningsutstyr.Illustrasjon av kjøkken og stue med hvite vegger og sykkel og treningsutstyr.
Hvorfor ikke bytte ut et maleri med en sykkel? Eventuelt sette sykkelen i sportsboden.

Garasje og boder

Fra garasjen i kjelleren kan du ta heisen opp til leiligheten, og du har din egen romslige sportsbod.

Bybanen i Bergen suser forbi Kronstadparken.
Du får gangavstand til mange nye arbeidsplasser, men greit å ha kort vei til Bybanen også.

­Balkong og takterrasse

Alle leilighetene får egen balkong. I tillegg kan du lufte deg på store takterrasser, komplett med møbler og planter. Her får du flott utsikt og gode solforhold fra morgen til kveld.