Hopp til innholdet

Om Neumann-tomten

Status
Det arbeides med områdeplan
Salgsstart
Ikke avklart
Innflytting
Ikke avklart

Nye boliger

OBOS har kjøpt den 24 mål store Neumann-tomten i Sandviken i Bergen. Her planlegger vi å bygge nye boliger like ved sjøen. Tomten har en attraktiv beliggenhet, med nærhet til Bergen sentrum og flotte friluftsområder. 

Vi er i en tidlig planleggingsfase, og kommer til å oppdatere denne nettsiden med mer informasjon etter hvert som prosjektet utvikler seg.

Neumann Bygg AS har en leiekontrakt på tomten som utløper i 2024. OBOS vil innen den tid samarbeide med naboer og kommunen for å utvikle området til boligformål.

Nærområdet

Tomten har en unik og maritim beliggenhet i Sandviken, cirka 24 minutter til fots fra Bergen sentrum. Det er kort vei til nærmeste busstopp, og det vil også etter hvert bli anlagt et bybanestopp like i nærheten.

Veien er kort til flotte friluftsområder som Fløyfjellet og Sandviksfjellet.  På Neumann-tomten bor man sentralt, men likevel med en umiddelbar nærhet til flotte tur- og friluftsområder.

 

Meld interesse for Neumann-tomten

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.  Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når det starter.

Meld deg inn nå!

Kontakt oss

Ta kontakt med oss, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Cathrine Møster

Prosjektselger

Silje Maurangsnes

Prosjektselger