OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Om Neumann-tomten

Status
Det arbeides med områdeplan
Salgsstart
Ikke avklart
Innflytting
Ikke avklart

Nye boliger

OBOS har kjøpt den 24 mål store Neumann-tomten i Sandviken i Bergen. Her planlegger vi å bygge nye boliger like ved sjøen. Tomten har en attraktiv beliggenhet, med nærhet til Bergen sentrum og flotte friluftsområder. 

Vi er i en tidlig planleggingsfase, og kommer til å oppdatere denne nettsiden med mer informasjon etter hvert som prosjektet utvikler seg.

Bergen kommune arbeider for tiden med en områdeplan som også omfatter Neumann-tomten. Nytt forslag skal etter planen legges ut til høring på nyåret 2020. Illustrasjonene viser innspill fra OBOS til denne planen.

Neumann Bygg AS har en leiekontrakt på tomten som utløper i 2024. OBOS vil innen den tid samarbeide med naboer og kommunen for å utvikle området til boligformål.

 

Illustrasjon av fasade som er til innspill fra OBOS til en områdeplan som omfatter tomten.

Nærområdet

Tomten har en unik og maritim beliggenhet i Sandviken, cirka 24 minutter til fots fra Bergen sentrum. Det er kort vei til nærmeste busstopp, og det vil også etter hvert bli anlagt et bybanestopp like i nærheten.

Veien er kort til flotte friluftsområder som Fløyfjellet og Sandviksfjellet.  På Neumann-tomten bor man sentralt, men likevel med en umiddelbar nærhet til flotte tur- og friluftsområder.

Meld interesse for Neumann-tomten

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Cathrine Møster

Prosjektselger

Silje Maurangsnes

Prosjektselger