OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Illustrasjon av lys fasade i landlig terreng i Sandsliåsen.

Livet i Sandsliåsen

Ønsker du å bo sentralt, med høy komfort og i naturskjønne omgivelser? Med bolig i Sandsliåsen får du alt dette – og mer til!

Sandsliåsen ligger nydelig til på en åsrygg, med utsikt mot Håvardstunvannet i syd-vest og byfjellene i nord-øst. Samtidig har du umiddelbar nærhet til arbeidsplasser, buss/bybane, flyplass og daglige servicetilbud.

Enkel hverdag

En egen gangvei gjør at det bare blir 200 meter å gå til det nye bybanestoppet i Sandsliveien. Her er det også gode bussforbindelser i alle retninger. Med bil bruker du rundt et kvarter til Bergen sentrum, og kun fem minutter til Flesland flyplass.

Bybanestasjonen i Sandslivegen
Bybanestoppet i Sandsliveien ligger cirka 200 meter fra boligene.

Store arbeidsplasser

Arbeidsplassene ligger tett i nærområdet. Blant annet er Statoil en av de nærmeste naboene.

Skoler og barnehager

Fra Sandsliåsen er det gangavstand til Furuholtet og Sandsli barnehager, Skranevatnet barneskole og Sandsli videregående skole. Det er også kort vei til Nordahl Grieg videregående skole.

Liten gutt sitter ved et tre i skogen og drikker saft og smiler.
Skole, barnehage eller fritid? Uansett tidspunkt kan det smake med litt saft.

Shopping og servicetilbud

Det er mange dagligvarebutikker i nærområdet. Byens største kjøpesenter, Lagunen, er bare noen minutters kjøring unna. Dessuten er det kort vei til Fanatorget og Kilden senter.

Når du kommer hjem med handleposene, er det bare å parkere i garasjen og ta heisen rett opp i leiligheten.

Sport & Fritid

Området har et godt utvalg av fritidstilbud, blant annet Fana golfklubb, Sandsli fotballbane, Sandslihallen, Fana stadion og flere store treningssentre.