Hopp til innholdet

Om leilighetene i hus I, J og K

Alle leilighetene får gode innvendige kvaliteter, private uteplasser og egen parkeringsplass i garasje.

Boligtyper, planløsninger og priser

Velg blant 51 topp moderne leiligheter tilpasset dine behov. Byggetrinnet er fordelt på tre hus, og leilighetene er fra 35 til 118 kvadratmeter.

Boligene har svært gode planløsninger med optimal utnyttelse av sol- og lysforhold.

Kvalitet, standard og tilvalg  

Boligene i Sandsliåsen kjennetegnes av gode innvendige kvaliteter. Det legges eikeparkett i alle oppholdsrom, og kjøkkenet får innredning fra Norema. Bad leveres helfliset med praktisk og moderne innredning.  

Leilighetene har gode solforhold og flott utsikt. Arkitekten har lagt vekt på gode og funksjonelle planløsninger, med optimal utnyttelse av sol og utsikt. Alle boligene får vannbåren fjernvarme som legger til rette for et godt inneklima året rundt. 

Er du tidlig ute har du mulighet til å sette ditt eget preg på boligen. Ta kontakt med oss for en nærmere prat om mulige tilpasninger.

Balkonger og uteplasser

I Sandsliåsen er det lagt særlig vekt på flotte uteplasser
og balkonger. Alle leilighetene får private uteplasser. Noen av leilighetene får dessuten egne takterrasser på opptil 58 kvadratmeter.

Illustrasjon av balkong med skyvedører inn til stue i Sandsliåsen.
Alle leilighetene får egen balkong eller uteplass. Her kan du nyte utsikten i fred og ro, eller invitere venner til et hyggelig lag.

Heis, parkering og bod

Det er anledning til å kjøpe parkeringsplass i garasje. I tillegg følger det med en praktisk sportsbod til hver leilighet. 

Alle byggene i Sandsliåsen bygges med heis fra hovedinngang og parkeringsgarasje og opp til de enkelte etasjene. 

Funksjonelle planløsninger som er laget for å få mest mulig ut av de gode sol- og lysforholdene.