OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Illustrasjon av stue og spisestue med utsikt gjennom skyvedørene til balkongen.

Om leilighetene i Sandsliåsen hus N og O

Leilighetene i Sandsliåsen hus N og O blir både moderne og funksjonelle, med gode solforhold og egne uteplasser.

Boligtyper, planløsninger og priser

Velg blant 31 topp moderne leiligheter tilpasset dine behov. Byggetrinnet er fordelt på to hus, og leilighetene er fra 35 til 117 kvadratmeter.

Illustrasjon av stue og kjøkken med spisestue.

Kvalitet, standard og tilvalg

Boligene i Sandsliåsen kjennetegnes av gode innvendige kvaliteter. Det legges eikeparkett i alle oppholdsrom, og kjøkkenet får innredning fra Norema. Bad leveres helfliset med praktisk og moderne innredning.

Leilighetene har gode solforhold og flott utsikt. Arkitekten har lagt vekt på gode og funksjonelle planløsninger, med optimal utnyttelse av sol og utsikt. Alle boligene får vannbåren fjernvarme som legger til rette for et godt inneklima året rundt.

Er du tidlig ute har du mulighet til å sette ditt eget preg på boligen. Ta kontakt med oss for en nærmere prat om mulige tilpasninger.

Illustrasjon av soverom med dobbeltseng.

Balkonger og uteplasser

I Sandsliåsen er det lagt særlig vekt på flotte uteplasser
og balkonger. Alle leilighetene får private uteplasser. Alle leilighetene får private uteplasser med areal fra 7 kvm til 76 kvm.

Detaljillustrasjon av utsikt fra takterrasse i solnedgang.

Heis, parkering og bod

Det er anledning til å kjøpe parkeringsplass i garasje. I tillegg følger det med en praktisk sportsbod til hver leilighet.

Alle byggene i Sandsliåsen bygges med heis fra hovedinngang og parkeringsgarasje og opp til de enkelte etasjene.