OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om Solstrandvegen

Boliger
29 leiligheter
Størrelse
2 til 5 rom
Status
Reguleringsplanen er godkjent
Salgsstart
Planlagt våren 2020
Innflytting
Ikke avklart
Organisering
Ikke avklart

Midt mellom alt

OBOS planlegger et nytt boligprosjekt i Solstrandvegen 14–24. Her vil vi bygge 29 nye to- til femromsleiligheter. Størrelsen på leilighetene vil variere fra 55 til 115 kvardatmeter. 

Boligene vil få generell høy standard, med heis og parkering i garasjeanlegg. Leilighetene får store balkonger med gode solforhold.

Beliggenhet

I Solstrandvegen får du følelsen av å bo sentralt, men likevel tilbaketrukket. Her får du et naturlig pusterom i tilværelsen med en flott utsikt i naturskjønne omgivelser.

Os sentrum ligger cirka fem minutters gange fra boligene. Her får du kort vei til butikker og mye mer. På andre siden av veien finner du Bjørnefjorden golfklubb. 

Status 

Reguleringsplan og rammetillatelse er godkjent. Planlagt salgssart er våren 2020.

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Noe du lurer på? Vi svarer på dine spørsmål!

Arild Vikøyr

Eiendomsmegler PrivatMegleren

Heidi Fugleberg

Eiendomsmegler PrivatMegleren