OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Straumehagen

Leilighetene i Straumehagen er lettstelte og komfortable, og du kan velge mellom tre- til fireroms med størrelser fra 55 til 110 kvadratmeter.

Leiligheten har en meget god beliggenhet i 5. etasje i et nyoppført bygg midt i sentrum av fremtidens Kystby. Leiligheten består av 3 soverom, stue med utgang til altan og åpen løsning mellom stue og kjøkken. I tillegg har leiligheten en innvendig bod, samt en bod i underetasjen.

Bildet viser et bad i boligprosjektet Straumehagen

Bad

Lekkert flislagt bad med hvit baderomsinnredning, foldbare dusjvegger og vegghengt klosett. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Bildet viser et kjøkken i boligprosjektet Straumehagen

Kjøkken

Lyst og lekkert kjøkken med innredning fra Sigdal. Integrerte hvitevarer som kombiskap, stekeovn, platetopp/induksjon og oppvaskmaskin.

Bildet viser en stue i boligprosjektet Straumehagen

Stue

Stor og romslig stue med utgang til solrik altan med nydelig utsikt. Noen av leilighetene har også innglassede altaner. 

Det er godt med oppbevaringsplass i leiligheten. Det er en innvendig bod, samt en bod i underetasjen.