Slik skaffer du deg bolig i Straumsfjellet Panorama

Å kjøpe en bolig er en stor investering. Vi guider deg gjennom kjøpet og tilbyr løsninger tilpasset ditt behov.

Fasade

Gå direkte til:

Ledige boliger

Straumsfjellet Panorama består av tre byggetrinn med totalt 209 selveierleiligheter. Alle trinnene ligger ute for salg, og det er fortsatt et variert utvalg av leiligheter å velge i. 

I boligvelgeren kan du få en oversikt over de ledige leilighetene, og se planløsninger og priser.

Finn din nye bolig

OBOS-medlemskap

Du trenger ikke være OBOS-medlem for å kjøpe bolig i Straumsfjellet Panorama.

OBOS-medlemmer har fortrinnsrett ved salgsstart, men nå som salget er i gang er det fritt fram for alle. Vil du ha forkjøpsrett på nye boliger i byggetrinn som legges ut for salg i fremtiden kan du melde deg inn i OBOS nå, og boltre deg i over 50 medlemsfordeler med en gang.

Når kan du flytte inn?

Leilighetene i første byggetrinn er klare for innflytting. Andre byggetrinn er planlagt ferdigbygget tredje kvartal 2017 og tredje byggetrinn i andre kvartal 2018. Da kan du flytte inn i din splitter nye leilighet.

Innbetaling

Boligene i Straumsfjellet Panorama er selveierleiligheter i et boligsameie. De har ikke fellesgjeld, og det er du som kjøper som sørger for hele finanseringen.

Når du skriver under på kjøpekontrakten betaler du en mindre del av kjøpesummen (maksimalt 10 prosent). Vi trenger også bekreftelse på at du har resten av finansieringen i orden, for eksempel gjennom telefon eller e-post fra banken din. Resten av kjøpesummen betaler du når du overtar boligen.

Finansiering og lån

OBOS-banken har spisskompetanse på finansiering ved kjøp av nye boliger. Hos oss kan du få gunstige lån som gjør det enkelt å kjøpe ny bolig fra OBOS.

Lån inntil 85 prosent av kjøpesummen

Med OBOS Nyboliglån kan du låne inntil 85 prosent av kjøpesummen og få inntil 30 års nedbetalingstid.

Dette lånet er skreddersydd våre medlemmer. Er du ikke medlem, kan du melde deg inn nå.

Lån til mindre innbetalinger

Trenger du lån til delinnbetalinger – for eksempel summen du betaler når du skriver under på kjøpekontrakten – kan OBOS-banken hjelpe deg med dette.

Gjennom vårt prosjektlån får du samme gode rente som på OBOS Nyboliglån. Slik slipper du å bekymre deg for dyre, midlertidige lån hvis du kjøper ny bolig før du har solgt den gamle.

Felleskostnader

Din nye leilighet blir en del av et boligsameie. Når du overtar boligen betaler du et fast beløp i måneden til felleskostnader. Dette dekker blant annet:

  • Kabel-TV og internett
  • Renhold av fellesarealer
  • Trappevask og vaktmestertjenester

I boligvelgeren finner du felleskostnadene for hver enkelt bolig.

Utgifter til oppvarming, strøm og varmt vann får du en egen faktura på, basert på forbruket i din egen bolig.

Prospekt

Detaljer om boligene og kjøpet finner du i prospektene for Straumsfjellet Panorama: 

Kontakt oss

Har du spørsmål om boligene, nærområdet eller kjøpsprosessen? Eller er du rett og slett klar for å sikre deg en ny bolig? Vi er bare en telefon eller e-post unna.