OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Oversiktsbilde

Livet i Straumsfjellet Panorama

Hva sier du til sjøutsikt, gangavstand til alle servicetilbud, turområder og båtliv tett på? Straumsfjellet Panorama gir deg alt dette og lar deg kombinere et praktisk hverdagsliv med gode naturopplevelser.

I Straumsfjellet Panorama bor du på en av de beste tomtene i Fjell kommune, med fantastisk utsikt i alle himmelretninger. Fra balkongen ser du ut over havet, Hjeltefjorden, Askøy og innseilingen til Bergen.

Ro og lek i parken

I den grønne parken mellom bygningene kan du slappe av med en bok på en benk, samtidig som barna leker i trygge omgivelse. Her er det ingen biler – de er trygt plassert i garasjeanlegget under bakken.

De tre byggene i Straumsfjellet Panorama omkranser et stort fellesområde, opparbeidet som en egen park for beboerne – med gangveier, benker og lekearealer.

Kort vei til shopping og kulturliv

Du kan ta gangveien direkte ned til Sartor Senter, med sine koselige gågater, sykkelveier, åpne møteplasser og stadig større bilfrie områder. Her er det ny kino, flere butikker, restauranter, lekeland og VilVite-senter.

Med alt dette i nærheten, er det lett å være spontan i hverdagen med både venner og familie.

Praktisk med buss og bil

Det er et godt kollektivtilbud med hyppige bussavganger til Bergen sentrum og andre retninger. Med bil bruker du omtrent et kvarter både til Bergen sentrum og til Ågotnes.

Barnehager og skoler like ved

I Straumsfjellet Panorama slipper du å kaste bort tid på vei til og fra barnehage og skole. For eksempel kan du rusle bort til Straumsfjellet familiebarnehage eller Aronien barnehage henholdsvis 100 og 200 meter borti veien. Barne- og ungdomsskoler og videregående skole ligger også like i nærheten.

Perfekt for turer og aktiviteter

Er du den aktive typen? En kort spasertur unna finner du Straume Idrettspark. Her ligger Sotra Arena, flere fotballbaner, sandvolleyball- og sandhåndballbaner, fotballhall med klatrevegg og utendørs styrkeapparater.

Liker du å jogge eller gå tur, vil du ha stor glede av de opplyste turstiene rundt Skogavatnet og Ebbesvikvatnet.

Jente som bader i sjøen.
Hopp i havet!

Båt og sjøliv

Hvis båtlivet lokker, er det ikke langt til nærmeste havn. Hva med å tøffe ut på sjøen og dra en pale eller torsk til middag? Og på sensommeren kommer kanskje makrellen forbi.

Leiligheter til alle behov

Trenger du en praktisk 1-roms eller en romslig 4-roms – eller noe et sted i mellom? I Straumsfjellet Panorama er det noe for både gammel og ung, for enslige, par og familier.