OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Om boligene i Straumsfjellet Panorama

Leilighetene i Straumsfjellet Panorama er lyse og luftige, med flott utsikt og gode planløsninger. Alle har balkonger, og det er felles parkanlegg, heis og garasje.

Godt utvalg av boliger

Totalt skal det bygges 204 leiligheter i Straumsfjellet Panorama. Du kan velge mellom alt fra små, praktiske ettromsleiligheter til store, romslige fireromsleiligheter. Prosjektet er delt opp i tre salgstrinn og alle trinnene ligger nå ute for salg.

Store vindusflater og elegant interiør

Leilighetene er lyse, med store vindusflater og hvite vegger. Det blir også moderne, hvit innredning på kjøkken og bad fra Sigdal, og eikeparkett i alle oppholdsrom og entré.

Bergen
Staume
Straumsfjellet Panorama
Illustrasjon 
Interiør
Store vinduer i oppholdsrom slipper dagslyset inn og gjør boligen din lys og trivelig.

Balkonger med utsikt

Alle leilighetene har avskjermede balkonger hvor du kan nyte sol og flott utsikt.

Behagelig og økonomisk inneklima

Leilighetene tilfredsstiller kravene for lavenergistandard. Dette er bra for miljøet og gir deg lavere energikostnader. Du får vannbåren varme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning, som gir kontinuerlig tilførsel av frisk og oppvarmet luft.

Bergen
Staume
Straumsfjellet Panorama
Illustrasjon 
Interiør
Boligene passer ulike livssituasjoner. Det skal være mulig å finne noe for deg, enten du vil ha mer plass eller mindre å ta vare på.

Grønt fellesområde i sentrum

De tre bygningene i Straumsfjellet Panorama omkranser en stor, felles park med gangveier, benker, lekeområder og sykkelparkering.

Tilpass interiøret til din smak

Kunne du tenkt deg en annen parkett på gulvet eller en kontrastvegg i stuen? Kanskje noen andre skapfronter på kjøkkenet? Er du tidlig ute, kan du gjøre en del endringer i interiøret – slik at du setter ditt eget preg på det nye hjemmet ditt.