Boligen din i Straumsfjellet Panorama

Leilighetene i Straumsfjellet Panorama er lyse og luftige, med flott utsikt og gode planløsninger. Alle har balkonger, og det er felles parkanlegg, heis og garasje.

I Straumsfjellet Panorama får du utsikt over innseilingen til  Bergen, samtidig som du har det meste av servicetilbud og transport rett i nærheten.
I Straumsfjellet Panorama får du utsikt over innseilingen til Bergen, samtidig som du har det meste av servicetilbud og transport rett i nærheten.

Gå direkte til:

Pris, planløsning og plassering

Totalt skal det bygges 204 leiligheter i Straumsfjellet Panorama. Du kan velge mellom alt fra små, praktiske ettromsleiligheter til store, romslige fireromsleiligheter. Prosjektet er delt opp i tre salgstrinn og alle trinnene ligger nå ute for salg.

Vårt nyeste salgstrinn, trinn 3, består av 86 flotte leiligheter. Du kan velge mellom 2-, 3- og 4-roms leiligheter, med hele 26 ulike planløsninger. Boligene i dette salgstrinnet varierer fra 41 til 129 kvadratmeter. Flere av leilighetene vil også ha eget gjestetoalett i tillegg til stort helfliset bad. 

Finn din nye bolig

Last ned prospekt for trinn 1

Last ned prospekt for trinn 2

Last ned prospekt for trinn 3

Store vindusflater og elegant interiør

Leilighetene er lyse, med store vindusflater og hvite vegger. Det blir også moderne, hvit innredning på kjøkken og bad fra Sigdal, og eikeparkett i alle oppholdsrom og entré.

Bergen
Staume
Straumsfjellet Panorama
Illustrasjon 
InteriørBergen
Staume
Straumsfjellet Panorama
Illustrasjon 
Interiør
Store vinduer i oppholdsrom slipper dagslyset inn og gjør boligen din lys og trivelig.

Balkonger med utsikt

Alle leilighetene har avskjermede balkonger hvor du kan nyte sol og flott utsikt.

Behagelig og økonomisk inneklima

Leilighetene tilfredsstiller kravene for lavenergistandard. Dette er bra for miljøet og gir deg lavere energikostnader. Du får vannbåren varme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning, som gir kontinuerlig tilførsel av frisk og oppvarmet luft.

Bergen
Staume
Straumsfjellet Panorama
Illustrasjon 
InteriørBergen
Staume
Straumsfjellet Panorama
Illustrasjon 
Interiør
Boligene passer ulike livssituasjoner. Det skal være mulig å finne noe for deg, enten du vil ha mer plass eller mindre å ta vare på.

Garasje under bakken

Bilen kan du parkere tørt og trygt i felles innvendig anlegg.

Grønt fellesområde i sentrum

De tre bygningene i Straumsfjellet Panorama omkranser en stor, felles park med gangveier, benker, lekeområder og sykkelparkering.

Tilpass interiøret til din smak

Kunne du tenkt deg en annen parkett på gulvet eller en kontrastvegg i stuen? Kanskje noen andre skapfronter på kjøkkenet? Er du tidlig ute, kan du gjøre en del endringer i interiøret – slik at du setter ditt eget preg på det nye hjemmet ditt.