Boligen din i Dockside

Ettromsleilighet med sovealkove eller fireroms-toppleilighet med 74 kvadratmeter terrasse? På Kaldnes Brygge i Tønsberg får du smarte, sjønære leiligheter med balkong og spesialdesignet interiør, uansett størrelse.

På de gamle områdene til Kaldnes Skipsverft vokser det nå frem en spennende bydel med  boliger for enhver smak og lommebok.
På de gamle områdene til Kaldnes Skipsverft vokser det nå frem en spennende bydel med boliger for enhver smak og lommebok.

Kaldnes Brygge er den nye bydelen hvor du bor sentralt og har gangavstand til alt, men samtidig er litt tilbaketrukket fra byens hverdagsliv. OBOS' del av prosjektet består av tre bygg; hus A, B og C. Alle leilighetene er nå solgt!

Foto av en stue i Dockside Kaldnes brygge i Tønsberg. I stuen står det en hvit sofa, en grå stol og en brun skinnpuff rund et firkantet stuebord. Foto av en stue i Dockside Kaldnes brygge i Tønsberg. I stuen står det en hvit sofa, en grå stol og en brun skinnpuff rund et firkantet stuebord.
Hver kvadratmeter er godt utnyttet, samtidig som leilighetene føles romslige. 

Prospekt

Boligene er utsolgt, men her kan du fortsatt finne prospektene: 

Balkong mot sør, Dockside – Kaldnes Brygge.Balkong mot sør, Dockside – Kaldnes Brygge.
Selv de minste leilighetene har luftige og solrike balkonger. Illustrasjon fra bygg B.

Heis, balkonger og solforhold

Både hus A, B og C har heis som går helt ned i parkeringskjelleren. 

De fleste leilighetene får store, luftige balkong med gode sol- og utsiktsforhold, uansett hvilket hus du bor i.

Men hvis det er balkongene som avgjør hvilken leilighet du velger, får du valgets kval. For her er utvalget stort. Noen av leilighetene har to balkonger, en på hver side av leiligheten. Andre har hjørnebalkonger. Toppleilighetene har luksuriøse terrasser på hele 74 kvadratmeter, i tillegg til en stor balkong. Selv de miste leilighetene har romslige balkonger.

Foto av en av balkongene i Dockside Kaldnes brygge, men utsikt mot brygga og sjøenFoto av en av balkongene i Dockside Kaldnes brygge, men utsikt mot brygga og sjøen
Med gode solforhold og frisk sjøluft blir trolig balkongen et av de mest brukte «rommene» i sommerhalvåret. Illustrasjon av balkong i bygg A.

Båtplass og parkeringsplass

Kjøper du en treromsleilighet får du parkeringsplass med på kjøpet. Med eget parkeringsanlegg i kjelleren, er bilen bare en heistur unna. I tilknytning til parkeringsanlegget finner du også sykkelparkering og boder.

Det er dessuten stor sjanse for at du kan leie eller kjøpe egen båtplass i framtiden. Båtplassene er en del av det planlagte byggetrinnet Beddingen.