OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Livet på Skogro

Nøtterøy er kjent som et eldorado for familien. Den som er glad i gode naturopplevelser og et trygt oppvekstmiljø vil trives godt her.

Livet ved stranden

Skogro plasseres i et område som nær sagt har strandlinje. Det betyr kort vei til bading, vannsport og båtliv.

Fra boligene kan du følge en natursti til nærmeste badeplass. Derfra kan du rusle videre langs sjøen på en flere kilometer lang kyststi. 

Skogsti på Nøtterøy ved Vestskogen skole og barnehage
En av mange flotte turstier i området.

Som navnet tilsier er det heller ikke langt til skogen. På Nøtterøy er det stor variasjon i naturtyper, og turmulighetene er mange – uansett årstid. Bare to kilometer unna ligger en av landets beste golfbaner.  

Bilder fra Nøtterøy til omtale av boligprosjekt. OBOS Vestfold.

En sjelden mulighet

Den svært gode beliggenheten i det rolige og barnevennlige området, gjør dette til en sjelden mulighet. Boligene utformes slik at de appellerer til ulike målgrupper.

Her legges det til rette for at unge førstegangsetablerere, barnefamilier og eldre skal trives sammen.  Det er kort vei til barnehager, grunnskoler, butikker, treningssenter og servicetilbud. 

Bilder fra Nøtterøy til omtale av boligprosjekt. OBOS Vestfold.

Bare fire kilometer unna ligger Tønsberg sentrum med et godt utvalg av restauranter, kafeer, kultur- og opplevelsestilbud.

609078976
Sjarmerende Tønsberg er bare en kort båt- eller biltur unna.

Kulturbyen

Tønsberg er kanskje mest kjent som en typisk sommerby, med Slottsfjellfestivalen som et av høydepunktene. Men byen har et levende kulturliv, med konserter, teater, show, kino og utstillinger - året rundt.

Stemning fra Slottsfjellfestivalen foran Kongescenen. Foto: Christian Roth Christensen
Den årlige festivalen på Slottsfjell er meget populær og skaper stemning i hele Tønsberg.