Slik blir boligene

Skogro byr på moderne bekvemmelighet i maritime omgivelser ved Vestfjorden på Nøtterøy. Boligene bygges i et stille og barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk.

karusellbilde: Skogro - oversikt

Skogro vil bestå av 15 kjedede boliger og cirka 44 blokkleiligheter fordelt på tre borettslag. Leilighetene er planlagt å bygges i fire kompleks på tre til fire etasjer. Boligene er tegnet av Spir Arkitekter i Tønsberg, og utbyggingen er et samarbeid mellom OBOS og Block Watne. 

Boligtyper, planløsninger og priser

Trinn 2 – i salg 

Nå kan du sikre deg leilighet i det andre trinnet i Utsikten Skogro borettslag.  Utsikten vil til sammen bestå av 18 leiligheter fordelt på to treetasjes blokker, med heis og felles parkeringskjeller. Alle boligene får store balkonger/terrasser mot vest. I trinn 2 kan du velge mellom ni leiligheter fra 73 til 111 kvadratmeter.     

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt 

Trinn 1 – kun én leilighet igjen 

Salget av de ni første leilighetene i prosjektet Skogro har gått unna, og det er kun én leilighet igjen i det første salgstrinnet av Utsikten borettslag. Du kan fortsatt sikre deg den siste fireromsleiligheten på 111 kvadratmeter. Toppleiligheten ligger i tredje etasje og har en balkong på hele 26 kvadratmeter.  

Se den ledige leiligheten i boligvelgeren 

Last ned prospekt 

Kvalitet, standard og tilvalg

Leilighetene i Skogro leveres med åpne, lyse rom og god standard.  De fleste leilighetene er gjennomgående, noe som gir gode lysforhold. Med store glassflater ligger alt til rette for at du kan nyte utsikten over Vestfjorden.  

Leilighetene vil få flislagte bad og lys enstavs eikeparkett. Alle rom vil ha vannbåren varme i gulv, med unntak av badet som får elektrisk gulvvarme.  

Hvis du er tidlig ute, har du mulighet til å sette ditt eget preg på boligen gjennom tilvalg. 

Skogro-interiør-stue

Balkonger og terrasser

Leilighetene får romslige terrasser mot vest, og arkitekten har lagt vekt på å utnytte mulighetene for sol, luft og utsikt. 

Skogro balkong 1 etg ps

Heis, parkering og bod

Det vil bli anlagt garasjekjeller i Skogro, og du kan ta heisen rett opp til din etasje. Alle leilighetene leveres med egen sportsbod på cirka fem kvadratmeter i tilknytning til garasjekjeller. I tillegg leveres alle leilighetene med innvendig bod på omlag tre kvadratmeter.