Hopp til innholdet

Velkommen til informasjonsmøte 27. februar

Nå starter salget av de første leilighetene i Solrik Skogro sameie. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart – det vil si at medlemmer velger og kjøper bolig før andre. Vi starter prosessen med et informasjonsmøte.

Tid og sted: 27. februar kl. 18.00 i våre lokaler i Tønsberg

Les mer og meld deg på

1
2
3
4

Informasjonsmøte 27. februar

Frist for å melde forkjøp

Byggestart

Innflytting

12 ledige boliger på Solrik Skogro sameie, salgstrinn 1

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Solrik Skogro sameie

I Solrik Skogro sameie bor du med nærhet til både sjø, skog og by. Boligene ligger like ved strandlinjen, noe som gir deg kort vei til både bading, vannsport og båtliv. Foretrekker du skogen har du flere turmuligheter på dørstokken – uansett årstid. Bare to kilometer unna ligger en av landets beste golfbaner.

Solrik Skogro sameie vil til sammen bestå av 26 leiligheter. I det første salgstrinnet kan du velge mellom 12 tre- til fireromsleiligheter.


Om leilighetene i Solrik Skogro sameie

Leilighetene i Solrik Skogro sameie blir lyse og lettstelte, med åpne rom og store glassflater som skaper god romfølelse. Alle boligene får store vestvendte balkonger.

De fleste leilighetene er gjennomgående, noe som gir godt lys. Det blir flislagte baderomsgulv og lys enstavs eikeparkett i alle oppholdsrom.

Les videre

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Frist for å melde forkjøp er 6. mars kl. 12.00. 

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Kim Jonassen

Kim Jonassen

Prosjektselger