Vi oppdaterer systemene våre

Oppdateringer 25. og 26. januar

25. og 26. januar oppdaterer vi systemene våre, og enkelte av tjenestene kan være utilgjengelige i korte perioder mellom kl. 12 og 17.

For obos.no gjelder dette: 

- bruktboligsøk og melding av forkjøp
- medlemskap og Min Side
- nyhetsbrev

Øvrige tjenester som også er berørt:

- Nabohjelp
- OBOS-appen
- Styrerommet
- Nabolaget
- Vibbo

Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Solrik Skogro sameie

Leilighetene i Solrik Skogro sameie blir lyse, åpne og med god standard. Alle boligene får vestvendte balkonger, og det blir store glassflater og åpne rom som gir godt lys og flott utsikt.

Illustrasjonsbilde av en balkong i Solrik Skogro sameie.

Arkitekten bak Solrik Skogro sameie har lagt vekt på å utnytte mulighetene for sol, luft og utsikt. Leilighetene blir lyse og lettstelte, med åpne rom og store glassflater som skaper god romfølelse. De fleste leilighetene er gjennomgående, noe som gir godt lys. 

Det vil bli anlagt garasjekjeller, og derfra kan du ta heisen rett opp til din etasje. Alle leilighetene leveres med egen sportsbod i tilknytning til garasjekjelleren.

Leilighetene vil få enstavs eikeparkett i alle oppholdsrom og keramiske fliser på baderomsgulv. Alle rom vil ha vannbåren varme i gulv. På badet blir det elektrisk gulvvarme.

Illustrasjonsbilde av en spisestue og stue i Solrik Skogro sameie.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning leveres med glatte hvite fronter. Overskap leveres med foring til tak og benkeplaten blir i mørk, grå laminat.

Hvitevarer fra Whirlpool, Siemens, Electrolux eller tilsvarende som kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp er inkludert. Avtrekkshette i overskap og LED-lys over benkeplate.

Illustrasjon av en spisestue og stue i Solrik Skogro Sameie.

Bad

På baderomsgulvet blir det lyse, matte fliser i 10x10 cm. På vegg blir det lyse, matte fliser i 40x20 cm. Taket på badet blir hvitt. I taket blir det LED-downlights med dimmer.

Baderomsinnredning i hvit og glatt utførelse, med fasadekanter og skuffer. Det blir heldekkende, nedfelt servant i porselen med ettgreps blandebatteri og servantskap med speil.

Toalettet blir vegghengt, med innebygget sisterne. Dusjhjørne i herdet glass med blanke lister. Det vil bli avsatt plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Bad leveres som plassbygd.

Se leilighetene i boligvelgeren


Finn din bolig