OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

13 ledige boliger på Solrik Skogro sameie, salgstrinn 2

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Solrik Skogro sameie

I Solrik Skogro sameie bor du med nærhet til både sjø, skog og by. Boligene ligger like ved strandlinjen, noe som gir deg kort vei til både bading, vannsport og båtliv. Foretrekker du skogen har du flere turmuligheter på dørstokken – uansett årstid. Bare to kilometer unna ligger en av landets beste golfbaner.

Solrik Skogro sameie vil til sammen bestå av 26 leiligheter. I det andre og siste salgstrinnet kan du velge mellom 14 tre- til fireromsleiligheter.

Om leilighetene i Solrik Skogro sameie

Leilighetene i Solrik Skogro sameie blir lyse og lettstelte, med åpne rom og store glassflater som skaper god romfølelse. Alle boligene får store vestvendte balkonger.

De fleste leilighetene er gjennomgående, noe som gir godt lys. Det blir flislagte baderomsgulv og lys enstavs eikeparkett i alle oppholdsrom.

Les videre

Meld interesse for Skogro

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris. 

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Alexander Thomassen

Prosjektselger

Det finnes 1 salgstrinn til, med 6 ledige boliger på Skogro på Nøtterøy