OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Solrik Skogro sameie

Leilighetene i Solrik Skogro sameie blir lyse, åpne og med god standard. Alle boligene får vestvendte balkonger, og det blir store glassflater og åpne rom som gir godt lys og flott utsikt.

Illustrasjon av en stue i Solrik Skogro sameie.

Arkitekten bak Solrik Skogro sameie har lagt vekt på å utnytte mulighetene for sol, luft og utsikt. Leilighetene blir lyse og lettstelte, med åpne rom og store glassflater som skaper god romfølelse. De fleste leilighetene er gjennomgående, noe som gir godt lys. 

Det vil bli anlagt garasjekjeller, og derfra kan du ta heisen rett opp til din etasje. Alle leilighetene leveres med egen sportsbod i tilknytning til garasjekjelleren.

Leilighetene vil få enstavs eikeparkett i alle oppholdsrom og keramiske fliser på baderomsgulv. Alle rom vil ha vannbåren varme i gulv. På badet blir det elektrisk gulvvarme.

Illustrasjon av en åpen stue- og kjøkkenløsning i Solrik Skogro sameie.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning leveres med glatte hvite fronter. Overskap leveres med foring til tak og benkeplaten blir i mørk, grå laminat. 

Hvitevarer fra Whirlpool, Siemens, Electrolux eller tilsvarende som kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp er inkludert. Avtrekkshette i overskap og LED-lys over benkeplate.

Illustrasjon av et bad i Solrik Skogro sameie.

Bad

På baderomsgulvet blir det lyse, matte fliser i 10x10 cm. På vegg blir det lyse, matte fliser i 40x20 cm. Taket på badet blir hvitt. I taket blir det LED-downlights med dimmer.

Baderomsinnredning i hvit og glatt utførelse, med fasadekanter og skuffer. Det blir heldekkende, nedfelt servant i porselen med ettgreps blandebatteri og servantskap med speil. 

Toalettet blir vegghengt, med innebygget sisterne. Dusjhjørne i herdet glass med blanke lister. Det vil bli avsatt plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Bad leveres som plassbygd.

Se leilighetene i boligvelgeren


Finn din bolig