Hopp til innholdet
1
2
3

Utsolgt

Byggestart

Innflytting

Om Utsikten borettslag

I Utsikten borettslag på Skogro bor du rett ved strandlinjen hvor du har kort vei til bading, vannsport og båtliv. Fra boligene kan du følge en natursti til nærmeste badeplass. Derfra kan du rusle videre langs sjøen på en flere kilometer lang kyststi.

Foretrekker du skogen har du flere turmuligheter på dørstokken, uansett årstid. Bare to kilometer unna ligger en av landets beste golfbaner. 

Boligene har en svært god beliggenhet i et rolig og barnevennlig område. Her legges det til rette for at unge førstegangsetablerere, barnefamilier og eldre skal trives sammen. Utsikten borettslag vil bestå av til sammen 18 leiligheter fordelt på to bygg, med heis og felles garasjekjeller. 


Om leilighetene i Utsikten borettslag

Leilighetene i Utsikten borettslag blir lyse og lettstelte, med åpne rom og store glassflater som skaper en god romfølelse. Alle boligene får store vestvendte balkonger og de fleste leilighetene er gjennomgående, noe som gir gode solforhold. Det vil bli flislagte baderomsgulv og lys enstavs eikeparkett i alle oppholdsrom.

Les videre

Kontakt oss

Noe du lurer på? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Kim Jonassen

Megler

Det finnes 2 salgstrinn til, med 22 ledige boliger på Skogro på Nøtterøy