OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Utsikten borettslag

Leilighetene i Skogro har åpne, lyse rom, med store glassflater. De fleste boligene er gjennomgående noe som gir meget gode lysforhold.

Leilighetene i Utsikten borettslag i Skogro blir lyse og med god standard. Det blir store glassflater og åpne rom som gir gode solforhold og flott utsikt. Leilighetene får romslige terrasser mot vest, og arkitekten har lagt vekt på å utnytte mulighetene for sol, luft og utsikt. 

Det vil bli anlagt garasjekjeller i Skogro, og du kan ta heisen rett opp til din etasje. Alle leilighetene leveres med egen sportsbod på cirka fem kvadratmeter i tilknytning til garasjekjeller. I tillegg leveres alle leilighetene med innvendig bod på omlag tre kvadratmeter.

Leilighetene vil få enstavs eikeparkett i alle oppholdsrom og med keramiske fliser på baderomsgulv. Alle rom vil ha vannbåren varme i gulv. På badet blir det elektrisk gulvvarme. 

Kjøkken 

Kjøkkeninnredningen leveres med glatte hvite fronter, med faset kant og bøylehåndtak i børstet stål. Overskapene leveres med foring til tak. 

Benkeplaten blir i mørk, grå laminat utførelse. Det medfølger hvitevarer som kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp, fra type Whirlpool, Siemens, Electrolux eller tilsvarende. Avtrekkshette i overskap og LED-lys over benkeplate. 

Bad

På baderomsgulvet blir det lyse, matte fliser, 10 x 10 cm, og lyse, matte fliser på vegg, 40 x 20 cm. Taket på badet blir hvitt. 

Baderomsinnredning i hvit og glatt utførelse, med fasadekanter og skuffer. Det blir heldekkende, nedfelt servant i porselen med ettgreps blandebatteri og servantskap med speil. Badet leveres med LED-downlights i tak, med dimmer. Toalettet blir vegghengt, med innebygget sisterne. Servant i porselen med ettgreps blandebatteri og servantskap. Dusjhjørne i herdet glass med blanke lister.

Det vil bli avsatt plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Bad leveres som plassbygd. 

Ta kontakt med prosjektselger for individuell avtale i nevnte tidsrom. Passer ikke de oppsatte dagene, så finner vi gjerne et tidspunkt som passer deg.

Torsdag 4. mars
kl 14.00 - 16.00