Hopp til innholdet

Om Teieparken

Boliger
250 leiligheter
Størrelse
30 - 120 m²
Status
Venter på å få godkjent reguleringsplan
Salgsstart
Planlagt fra 2. halvår 2018
Innflytting
Planlagt fra 2019
Organisering
Ikke avklart

Attraktiv beliggenhet i Tønsberg

De nye boligene får et attraktiv beliggenhet på Nøtterøysiden av byfjorden, og ligger cirka ti minutters gange fra både Teie Torv og Tønsberg Torv. I løpet av en kort spasertur er du på brygga, hvor du finner småbåthavner og flere hyggelige restauranter. Det er bussholdeplass i nærheten, med buss som har flere avganger i timen. Det er heller ikke langt til jernbanestasjonen i Tønsberg. I nærområdet finnes både skole og barnehage.

Fine grøntområder

Du får de grønne turområdene i Teieskogen som nærmeste nabo, med gangstier, turveier og lysløype. Kanalen med båthavn og bryggeområdene er heller ikke langt unna. Eiendommen grenser inn til vakre og historiske Teie hovedgård. Den er regnet som en av landets fineste empirebygninger og er fredet. Den gamle hovedgården er omkranset av et stort og frodig parkdrag.

Et stort utvalg leiligheter

I Teieparken blir det et godt utvalg av leiligheter fra 30 til 120 kvadratmeter, slik at du kan finne det hjemmet som passer for deg. Mer informasjon om de nye boligene vil bli lagt ut her så snart dette er klart. 

Bilder og illustrasjoner til dette prosjektet: Nadia Frantsen & Spir Arkitekter

Meld interesse for Teieparken

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Dette prosjektet er under planlegging, og salget har ikke startet enda. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Kim Jonassen

Megler