Hopp til innholdet

Velkommen til informasjonsmøte 26. februar

Nå starter salget av 32 nye selveierleiligheter i Teieparken. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart - det vil si at medlemmer velger og kjøper bolig før andre. Vi starter prosessen med et informasjonsmøte.

Tid og sted: 26. feburar kl. 18.00 hos OBOS Vestfold, Storgaten 20, 3126 Tønsberg.

Les mer og meld deg på

1
2
3

Informasjonsmøte 26. februar

Byggestart

Innflytting

32 ledige boliger på Jakobsrød Teieparken sameie - hus 3

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Jakobsrød sameie

I Jakobsrød sameie kan du velge mellom 32 nye leiligheter i hus 3. Størrelsen på leilighetene varierer fra 35 til 94 kvadratmeter. Alle leilighetene får åpne og lyse rom, med store vindusflater som gjør at parkfølelsen alltid er tett på.

Historiske Teie hovedgård er nærmeste nabo, og de nye bygningene vil tilpasses til omgivelsene. Det store parkarealet beholdes som i dag, og vi reetablerer et historisk bekkeløp som blir et viktig og naturlig element i landskapet.

De nye boligene får et attraktiv beliggenhet på Nøtterøysiden av byfjorden, og ligger cirka ti minutters gange fra både Teie Torv og Tønsberg Torv. Teieparken grenser mot Teie Hovedgård og gamle Tønsberg Bryggeri i øst, og mot fremtidige byggetrinn innenfor samme plan og Bryggerijordet i syd.


Om leilighetene i Jakobsrød sameie

Leilighetene i hus 3 blir åpne, lyse og moderne med enstavs lys eikeparkett i alle oppholdsrom og flislagte bad. Teieparkens kombinasjon av naturskjønne og urbane omgivelser gjenspeiles også i leilighetstilbudet. Her skal det være lett å finne et hjem som passer din livsfase, dine interesser og drømmer.

Les videre

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Frist for å melde forkjøp er onsdag 4. mars kl. 12.00.

Er du ikke OBOS-medlem? Du kan få forkjøpsrett med en gang ved å melde deg inn nå!

Kontakt oss

Noe du lurer på? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Kim Jonassen

Megler

Det finnes 2 salgstrinn til, med 28 ledige boliger på Teieparken i Tønsberg