OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

16 ledige boliger på Jakobsrød Teieparken sameie - hus 3

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Jakobsrød sameie

I Jakobsrød sameie kan du velge mellom 32 nye leiligheter i hus 3. Størrelsen på leilighetene varierer fra 35 til 94 kvadratmeter. Alle leilighetene får åpne og lyse rom, med store vindusflater som gjør at parkfølelsen alltid er tett på.

Historiske Teie hovedgård er nærmeste nabo, og de nye bygningene vil tilpasses til omgivelsene. Det store parkarealet beholdes som i dag, og vi reetablerer et historisk bekkeløp som blir et viktig og naturlig element i landskapet.

De nye boligene får et attraktiv beliggenhet på Nøtterøysiden av byfjorden, og ligger cirka ti minutters gange fra både Teie Torv og Tønsberg Torv. Teieparken grenser mot Teie Hovedgård og gamle Tønsberg Bryggeri i øst, og mot fremtidige byggetrinn innenfor samme plan og Bryggerijordet i syd.

Om leilighetene i Jakobsrød sameie

Leilighetene i hus 3 blir åpne, lyse og moderne med enstavs lys eikeparkett i alle oppholdsrom og flislagte bad. Teieparkens kombinasjon av naturskjønne og urbane omgivelser gjenspeiles også i leilighetstilbudet. Her skal det være lett å finne et hjem som passer din livsfase, dine interesser og drømmer.

Les videre

Meld interesse for Teieparken

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Ingen forkjøpsrett

Fristen for å melde forkjøp er utløpt, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Noe du lurer på? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Alexander Thomassen

Prosjektselger

Det finnes 2 salgstrinn til, med 24 ledige boliger på Teieparken i Tønsberg