OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Jakobsrød sameie

Ønsker du parkutsikt eller sjøutsikt? Teieparkens helt spesielle kombinasjon av naturskjønne og urbane omgivelser gjenspeiles også i leilighetstilbudet.

Illustrasjonsbilde av stue og kjøkken i Teieparken hus 3.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning leveres med fronter i glatt utførelse av type Sigdal Uno Palett eller tilsvarende, med ekstra høyde på overskap. Det blir håndtaksfrie dører med trykkløsning på overskap. På underskap blir det bøylehåndtak i stål i normal standard. Benkeplate leveres i mørk grå laminat med nedfelt kum. Av integrerte hvitevarer leveres stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kombiskap kjøl/frys fra anerkjent leverandør. 

Illustrasjonsbilde av soverom i Teieparken hus 3.

Bad

Bad leveres med flislagte vegger og gulv. Badene vil ha innredning med skuffer og heldekkende eller innfelt servant. Speil over servanten vil ha integrert lys. Det blir plass til vaskemaskin og tørketrommel ved siden av eller over hverandre. WC vil være vegghengt med sete med softclose-funksjon. Dusjveggene kommer i herdet glass med beslag og hengsler i børstet stål. Badene vil ha fuktstyrt ventilasjon og regulerbar gulvvarme.

Illustrasjonsbilde av takterrassen i Teieparken hus 3.
Alle leiligheter får hver sin parsell på takterrassen.

Balkonger og uteplasser

Alle leilighetene vil få en egen balkong eller markterrasse. Balkongene utføres i betong med tretremmer, med rekkverk i lakkert stål. Leilighetene på bakkeplan som får et eget uteareal, disponerer dette arealet alene.

Alle leilighetene får egen sportsbod i kjeller. Leilighetene over 50 kvadratmeter får inkludert garasjeplass. Det legges enstavs lys eikeparkett i alle oppholdsrom.