OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Kikut Teieparken hus 1

Ønsker du stor takhøyde, parkutsikt eller sjøutsikt? Teieparkens helt spesielle kombinasjon av naturskjønne og urbane omgivelser gjenspeiles også i leilighetstilbudet.

Det første bygge- og salgstrinn i Teieparken er hus 1 i Kikut Teieparken sameie med til sammen 42 boenheter. Her kan du velge mellom 2-, 3- og 4-romsløsninger. Leilighetene har ulike prisklasser og størrelsen varierer fra 24 til 106 kvadratmeter. Det legges mattlakkert eikeparkett i alle oppholdsrom, og kjøkkenet får innredning fra Sigdal Uno Palett eller tilsvarende

Kjøper du bolig tidlig har du også mulighet til å sette ditt eget preg på boligen. Ta kontakt med oss for en nærmere prat om mulige tilpasninger.

Kjøkken

Kjøkken leveres med kjøkkeninnredning med fronter i glatt utførelse med faset kant av type Sigdal Uno Palett eller tilsvarende, med ekstra høyde på overskap. Det blir håndtaksfrie dører med trykk-løsning på overskap. På underskap blir det bøylehandtak i stål i normal standard. Benkeplate leveres i mørk grå laminat med nedfelt kum.

Av integrerte hvitevarer leveres stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kombiskap kjøl/frys fra anerkjent leverandør. 

Illustrasjon av kjøkken i Teieparken
Kjøkken leveres med kjøkkeninnredning av type Sigdal Uno Palett eller tilsvarende.

Bad

Bad leveres med flislagte vegger og gulv. Badene vil ha innredning med skuffer og heldekkende eller innfelt servant. Speil over servanten vil ha integrert lys. Det blir plass til vaskemaskin og tørketrommel ved siden av eller over hverandre.

WC vil være vegghengt med sete med softclose-funksjon. Dusjveggene kommer i herdet glass med beslag og hengsler i børstet stål. Badene vil ha fuktstyrt ventilasjon og regulerbar gulvvarme. 

Balkonger og uteplasser

Alle leilighetene vil få minimum én egen balkong eller egen markterrasse. Balkongene utføres i betong med tretremmer, med rekkverk i lakkert stål, eller glassrekkverk med stolper. Enkelte balkonger er innglasset. Leilighetene på bakkeplan som får et eget uteareal, disponerer dette arealet alene.

Illustrasjon av terrasse i Teieparken