OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Illustrasjonsfoto av en dame på en balkong. Bildet viser også Visningssommer-logo.

Velkommen til visning i sommer

På boligjakt? I hele sommer holder vi åpent hus og ønsker deg velkommen til visning av alle våre boligprosjekter.

Kanskje du er på utkikk etter litt større plass og mer rom for gjester? Eller kanskje du rett og slett ønsker litt mindre plass og mer praktiske løsninger? Uansett boligdrøm har vi noe for deg.

Se hva vi selger der du vil bo, og ta kontakt med en av våre prosjektselgere for å avtale en tid for visning – kontaktinformasjonen finner du på de ulike prosjektsidene. På noen av prosjektsidene kan du også enkelt bestille visning gjennom et digitalt skjema. Bla deg ned til visningsstidene på det aktuelle prosjektet, trykk på "Meld deg på visning" og book en tid.

Noen av prosjektene våre tilbyr også digital visning. Ta en titt!

Alle visningene våre er trygge; vi holder god avstand og ønsker deg velkommen med et smil i stedet for et håndtrykk.

Digital visning

I utvalgte prosjekter med ferdigstilte leiligheter kan du gå på digital visning. De digitale visningene gir deg en interaktiv gjennomgang av boligen, der du kan bevege deg rundt og få et godt inntrykk av hvordan boligen ser ut. Under ser du boligprosjektene som tilbyr dette.

Alle boligprosjektene våre

Vi bygger nye boliger over store deler av landet.

Finn din drømmebolig