Hopp til innholdet

Trygg visning – velkommen til privat visning!

Det er trygt å kjøpe og selge bolig, også i disse koronatider. Vi følger alle anbefalinger og restriksjoner fra FHI, Helsedirektoratet og Eiendom Norge, og legger til rette for smittefrie visninger.

Vi gjennomfører alt på en måte som reduserer risikoen for koronasmitte, både visninger og kontraktsmøter. For å yte deg den beste servicen, den personlige rådgivingen som du fortjener, bruker vi ekstra tid på hver visning. Da får vi god tid til å svare på spørsmålene du har.

Det gjør at du trygt kan fortsette å kjøpe bolig. 

Slik foregår visninger nå

Vi har et ansvar overfor dere som ønsker å kjøpe et nytt hjem i nær fremtid og dette er forholdsreglene vi tar for å hindre smittespredning:

 1. Vi har ikke fellesvisninger, men ønsker deg velkommen til privatvisning – enten alene eller som en liten familie. Kontakt prosjektselger eller benytt visningsbookingen på prosjektsidene.
 2. Informer oss hvis du er i en risikogruppe, er i karantene eller har symptomer på korona-smitte.
 3. På visning møter vi deg med et smil og unngår håndhilsning.
 4. Alle visningsdeltakere oppfordres til god hoste- og håndhygiene.
 5. Hold minst 2 meters avstand på visning.
 6. Visning tilrettelegges for god håndhygiene med antibac e.l. ved inngangsdør.
 7. Ikke delta på visning hvis du er i karantene, har vært i smitteområder eller har symptomer på korona-smitte. Ring prosjektselger ved usikkerhet, slik at alternative måter å vise boligen på kan vurderes.

Digitale boligvisninger

En ny tjeneste, digital vising, gjør at du kan sitte hjemme og samtidig være på visning på enkelte av våre boligprosjekter. Fra egen PC eller Mac kan du undersøke utvalgte boliger, rom for rom. Du kan til og med ta mål for å finne ut om det er plass til den sofaen du ser for deg.

Se boligprosjektene våre som tilbyr digital visning

Slik kjøper du bolig nå

 1. Ta kontakt med prosjektselger for å melde deg på visning eller vise interesse for en bolig i et prosjekt
 2. Delta på privatvisning for å få en gjennomgang av prosjektet med prosjektselger
 3. Gjennomfør digitalt kjøp via boligvelgeren for den boligen du ønsker å kjøpe på obos.no
 4. Prosjektselger sender ut kjøpekontrakt for gjennomsyn, og avtaler digitalt kontraktsmøte
 5. Du gjennomfører digitalt kontraktsmøte med prosjektselger via Teams, vår digitale møteplattform.
 6. Kjøpekontrakt med vedlegg signeres elektronisk med BankID
 7. Ferdig signert kontrakt oversendes deg, og du innbetaler forskuddet

Det er ikke lett å vite: Er det smart å kjøpe bolig nå?

Vår lange historie viser at OBOS har stått stødig gjennom opp- og nedturer i boligmarkedet. Kanskje er det nettopp vår lange erfaring som gjør oss så godt rustet til å være den profesjonelle støttespilleren du som boligkjøper trenger akkurat nå. Vi bryr oss om medlemmene våre, og har skaffet dem bolig gjennom 90 år. Det skal vi fortsette å gjøre.

Mange tar kontakt med OBOS for å få råd om hva de bør gjøre – selge og kjøpe nå, eller vente. Svaret er alltid individuelt.

Vårt mål er å hjelpe deg til å ta gode og trygge valg for framtiden, å velge det som er riktig for deg.

Da hjelper vi deg med å se helhetlig på situasjonen. Behovet og ønsket om å flytte ses i sammenheng med økonomiske muligheter og risikoer for den enkelte. OBOS-banken kan bidra med å vurdere hvor mye lån det er forsvarlig å søke om og OBOS Eiendomsmeglere kan hjelpe deg med verdivurdering av eksisterende bolig. Kanskje er det et godt tidspunkt for å komme seg inn på boligmarkedet for første gang?